ja w sumie zaczęłam czegoś szukać (konkretnie bokkena) jak dostałam wpieprz od mojego kumpla z kija od miotły (jeszcze dostanie...:D )... wkurzyłam się... postanowiłam zakupić bokken, weszłam na allegro żeby zobaczyć w jakich cenach są i tam wyświetliła się stronka Wojownika. Gdy już miałam kupić bokken doszłam do wniosku, że z kim będę trenować... i postanowiłam, że kupię też kumplowi (temu chamowi )... zamówiłam jeszcze 2 pokrowce, ale wszystko na jego adres. Muszę przyznać, że doszły zaskakująco szybko... 3 dni i już byly!! to sie nazywa fach po drugie bokkeny sa bardzo fajne... tylko pokrowiec długi... ma 140cm a bokken 100cm ale co tam
Ja się dowiedziałem od kumpla, który kupił u was sprzęt na Allegro. Skąd on się dowiedział, to nie wiem :) Potem mi podał tą stronę internetową i w ten sposób jestem na tym forum
_________________ I love smell of napalm in the morning...
Od kumpla bo zamawial nuna i sie go zapytalem skad ma powiedzial ze z wojownika teraz juz bokkena. No a że szefu mieszka niedaleko jasla to sklep mi idealnie pasuje
_________________ Gdy ty spisz twój przeciwnik trenuje.
Jak nie teraz to kiedy bedzie dane nam to przeżyć ??? THUG LIFE