teoretycznie nie widze przeciwskazan do trenowania jakiejkolwiek MA przez kobiety
uwazam jednak ze powinny one trzymac sie z daleka od wszystkich "napierdalanek" typu vale tudo jezeli nie chca wygladac jak babochlopy...
_________________ The Way of Harmony of the Spirit
angelus88 [Usunięty]
Wysłany: 4 Marzec 2005
z daleka od SUMO ! poza tym wszystko raczej, MA bez przybierania ciała, nie lubię jak dziewczyna ma biceps większy ode mnie, głupio bym się w tedy czuł jakby dziewczyna też miała szersze bary ode mnie, jak już powiedziałOceansoul bez babochłopów .......
Jak dla mnie to dziewczynie wystarczą elementy walki do samoobrony. Do tego może jakiś mieczyk (w sensie umiejętność machania) może nun...
Nie widzę szans aby mi się spodobała bokserka, czy podnosząca ciężary (np. Agatka Wróbel)
Ot takie moje zdanie...
------------
ukłony
XFactor
angelus88 [Usunięty]
Wysłany: 4 Marzec 2005
A widziałeś Agnieszkę Rylik nie powiem żeby była brzydka, a przy komentowaniu walki Tigera miałą niezły żakiecik Ale co do ciężarówek (no te co podnoszą ciężary) i boksu wagi ciężkiej bym się zgodził.
Kazda pani ktora przekroczy 100 kg wagi wyglada okropnie wiec nie powinny trenowac czegos co zrobi z nich potwora na ktorego nie mozna patrzec. Kariera szybko minie a potem dzieci zamiast mam beda mialy potwory
zaskocze i powiem ze panie TRENUJA SUMO i sa nawet zawody, sam widzialem kiedys na eurosporcie....nie osiagaja moze takich wag jak facecie ale i tak to narawde prztlaczajacy widok...
Wydaje mi sie, ze panie jesli juz chca powinny wybrac bardziej mhm delikatniejsze sztuki walki bo babochłop czy poobijana z siwymi goleniami po muay thaiu panna nie robi dobrego wrazenia ;)
TKD czy Aikido są swietne dla pan :) moze jeszcze Aiki-Ju Jitsu lub Capoeira
Trenuję: sztuki walki
Wiek: 34 Dołączył: 09 Lut 2005 Posty: 381 Skąd: by tu wziąść kawuche
Wysłany: 15 Maj 2005
XFactor napisał/a:
Ja tam nie widzę żadnych przeciwskazań do: Girl + weapon
Ciekawe czy jak by ci taka wpieprz wpuściła to czy byś tak samo gadał. Prawie w każdą sobote i niedziele dostaje takie manto ( X wie o co chodzi )
po cytowaniu prosze bez enterka :) szefu
Dlaczego sobie nie wyobrażasz kobiety z bronią Xaero? Ja rtenuje bokenem (i na stażu z tanto). A swoją drogą nawet nie wiecie jaka to jest sadysfakcja położyć faceta :P (czasem nawet trzech na raz) :)