Trenuję: sztuki walki
Wiek: 34 Dołączył: 09 Lut 2005 Posty: 381 Skąd: by tu wziąść kawuche
Wysłany: 17 Maj 2005
Gryfa napisał/a:
To jak mężczyzna potrafi się wszystkiego nauczyć, to niech się nauczy: prania, gotowania, sprzątania, zmywania i prasowania
To co powiesz na to że codziennie gotuje obiad rodzicom (no prawie) sam sobie szyje dziury (szczególnie w hakamie ) zmywać rzaden problem, sprzątam co sobota w domu a codziennie kuchnie, a prasować nie potrafię
rolland [Usunięty]
Wysłany: 17 Maj 2005
a ja tam czasem zmywam i sprzatam, reszta? mama :P ja mam co innego robic: kosic trawe, myc samochody... odpowiadalo by Ci to Gryfa?
Xaero no to dobrze, ze potrafisz to robić. Tylko naucz się jeszcze prasować (szczególnie koszul - bo kobiety tego nie lubią robić) I wyobraź sobie, że kobiety muszą robić to wszystko prawie codziennie
po prawej stronie jest taka opccja EDYTUJ i w przyszlosci radze z niej skorzystac :) szefu
Sprzątać nie cierpię, pranie robi automat, a zmywać mogę. Gotować lubię. Guzik też umiem sobie przyszyć, a koszule i spodnie (szczególnie w kant) to ja prasuję, bo moja żona nie potrafi (koszulę owszem). Może być?
Sprzątać nie cierpię, pranie robi automat, a zmywać mogę. Gotować lubię. Guzik też umiem sobie przyszyć, a koszule i spodnie (szczególnie w kant) to ja prasuję, bo moja żona nie potrafi (koszulę owszem). Może być?
W sumie może być Dobrze, że dużo kobiet nie trenuje sztuk walki, jak sie jeździ na staże to przeważnie są sami faceci