jak chcecie gadać na temat macierzyństwa albo seksu to sobie załóżcie nowy temat albo na GG sobie flirtujce zdaje mi się że będzie małe modyfikowanko postów piszcie coś na temat a można dodać PostScriptum zawsze, bo tak robi się offtopic zaraz wpadnie tu ktoś i napisze że on bardzo chce mieć dzieci , a totem następny że też chce ale nie ma z kim..... X ma moc przenoszenia postów, proponuję przeniesienie do poligonu i linka w jednym poście dać nie wiem co Wy na to?
Już nie macie wyboru możecie teraz tu pisać
Ostatnio zmieniony przez angelus88 5 Czerwiec 2005, w całości zmieniany 2 razy
jak chcecie gadać na temat macierzyństwa albo seksu to sobie załóżcie nowy temat albo na GG sobie flirtujce zdaje mi się że będzie małe modyfikowanko postów piszcie coś na temat a można dodać PostScriptum zawsze, bo tak robi się offtopic zaraz wpadnie tu ktoś i napisze że on bardzo chce mieć dzieci , a totem następny że też chce ale nie ma z kim..... X ma moc przenoszenia postów, proponuję przeniesienie do poligonu i linka w jednym poście dać nie wiem co Wy na to?
Już nie macie wyboru możecie teraz tu pisać
Dlaczego zaraz na temat seksu (facetom to tylko jedno w głowie) jak chciałbyś wiedzieć to była zwykła wymiana zdań na temat dzieci i wcale się to nie sprowadza do seksu. Co nie chacieli byście w przyszłości zeby wasze dzieci chodziły z wami na treningi, a moze sie boicie, ze mogłyby być lepsze do was?
angelus88 [Usunięty]
Wysłany: 5 Czerwiec 2005
Jak trafnie stwierdziłaś dzieci nie mają nic wspólnego z seksem (dobre). Szkoda że nie podałaś w profilu wieku bo nie taktem było by zapytać o wiek. Ja bym chciał żeby moje dziecko umiało się obronić a reszta zależałaby od niego/ niej. Można wskazać drzwi ale samo musiałoby przez nie przejść, umożliwić rozwój w danym kierunku ale nie rozwijać. Z resztą ja sam nie wiem kim chcę być za kilka lat. Z resztą 17 lat to nie wiek nad myśleniem o przyszłości swoich dzieci więc wolałem uniknąć wypowiadania się w tej kwestii. PS nam bardzo rzadko w głowie tylko jedno potrafimy myśleć o bardzo wielu sprawach na raz
Ostatnio zmieniony przez angelus88 7 Czerwiec 2005, w całości zmieniany 1 raz
Jak trafnie stwierdziłaś dzieci nie mają nic wspólnego z seksem Zszokowany (dobre).
Ja wiem, że postęp, klonowanie i w ogóle, ale chyba na razie to jedyny sposób
angelus88 napisał/a:
Szkoda że nie podałaś w profilu wieku bo nie taktem było by zapytać o wiek.
Właśnie to niegrzeczne pytać kobietę o wiek. Ale ja jestem mężczyzną i Ci odpowiem: ma tyle lat co Ty (Andżelusie). I jak to sprytnie załatwiliśmy Duma upartego skorpiona nie urażona, a My wiemy swoje
Gryfuś nie przejmuj się pamiętaj że to faceci a oni co 3 sekundy myślą o seksie
No no no tylko powoli ... nie zapominajmy ze panie nie rożnia sie za bardzo w tych sprawach od panów Facet co 3 sekundy a moze powiecie cos o sobie ?
Moim zdaniem to jest tak facet mzoe i mysli czesto ale mowi o tym otwarcie a panie tez mysla z taka sama intensywnoscią ale wstydza sie o tym mowić :). Oczywiscie sa wyjatki po obu stronach.
Nie zapominajmy ze to w paniach budza sie instynkty macierzynstwa i one tez mysle wtedy o przyjemnosciach.
tak wiec nie widze roznicy miedzy kobieta a mezczyzna jezeli chodzi o sex a to tylko kwestia czasu jak nasze forumowiczki tez zaczna o tym myslec
Dobra zmieniłem trochę nazwę tematu na bardziej pojemną.
Dalej: Witam nową użytkowniczkę. No coraz więcej Was przybywa :) Oby tylko nie jakieś fanatyczne feministki (ff) I nie buntuj tu Gryfci innych koleżanek, bo nie chcemy tu kłótni
Z resztą jakby co, to buntowniczki założą sobie własne forum z jednym działem "Faceci", w którym będzie tylko jeden temat: "Oni myślą tylko o jednym"
Ja osobiście myślę o wielu bardzo różnych rzeczach (moje nun, moje nun, moje nun, komputery i moje nun) i zapewniam Was, Drogie Użytkowniczki, że kopulacja wcale nie jest najważniejsza :) Miłego dnia, proszę Pań :)
Ja wiem tylko, żę oni nie potrafią się do tego przynać wałki!!!
Eee, tam: zaraz nie potrafią... Potrafią, potrafią. A w każdym razie ja potrafię :)
A wiem, że kobiety między sobą potrafią tak rozmawiać o seksie, że uszy więdną