Poprzedni temat «» Następny temat
Dzieci czyli plany na przyszłość. Kobiety i mężczyźni.
Autor Wiadomość
Gryfa 
Posiada 2 dan

Trenuję: Aikido
Wysłany: 3 Czerwiec 2005   Dzieci czyli plany na przyszłość. Kobiety i mężczyźni.

to nie siedziec bo bedziecie bezdzietni :mrgreen:

XFactor 
Posiada 4 dan

Trenuję: karate shotokan
Wysłany: 4 Czerwiec 2005   

Gryfa napisał/a:
to nie siedziec bo bedziecie bezdzietni :mrgreen:
Moim zdaniem są ważniejsze kontuzje, a dziecko można adoptować. Mnóstwo ich czeka :(

Gryfa 
Posiada 2 dan

Wysłany: 4 Czerwiec 2005   

A co X nie chcesz mieć swoich dzieci?

angelus88
[Usunięty]

Wysłany: 5 Czerwiec 2005   

Gryfa napisał/a:
jak chcecie gadać na temat macierzyństwa albo seksu to sobie załóżcie nowy temat albo na GG sobie flirtujce :piwo 8) zdaje mi się że będzie małe modyfikowanko postów :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: piszcie coś na temat a można dodać PostScriptum zawsze, bo tak robi się offtopic zaraz wpadnie tu ktoś i napisze że on bardzo chce mieć dzieci , a totem następny że też chce ale nie ma z kim..... X ma moc przenoszenia postów, proponuję przeniesienie do poligonu i linka w jednym poście dać nie wiem co Wy na to?

Już nie macie wyboru :wink: możecie teraz tu pisać
Ostatnio zmieniony przez angelus88 5 Czerwiec 2005, w całości zmieniany 2 razy  

Gryfa 
Posiada 2 dan

angelus88 napisał/a:
Gryfa napisał/a:
jak chcecie gadać na temat macierzyństwa albo seksu to sobie załóżcie nowy temat albo na GG sobie flirtujce :piwo 8) zdaje mi się że będzie małe modyfikowanko postów :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: piszcie coś na temat a można dodać PostScriptum zawsze, bo tak robi się offtopic zaraz wpadnie tu ktoś i napisze że on bardzo chce mieć dzieci , a totem następny że też chce ale nie ma z kim..... X ma moc przenoszenia postów, proponuję przeniesienie do poligonu i linka w jednym poście dać nie wiem co Wy na to?

Już nie macie wyboru :wink: możecie teraz tu pisać
Dlaczego zaraz na temat seksu (facetom to tylko jedno w głowie) jak chciałbyś wiedzieć to była zwykła wymiana zdań na temat dzieci i wcale się to nie sprowadza do seksu. Co nie chacieli byście w przyszłości zeby wasze dzieci chodziły z wami na treningi, a moze sie boicie, ze mogłyby być lepsze do was? 8)

angelus88
[Usunięty]

Jak trafnie stwierdziłaś dzieci nie mają nic wspólnego z seksem :shock: (dobre). Szkoda że nie podałaś w profilu wieku bo nie taktem było by zapytać o wiek. :mrgreen: Ja bym chciał żeby moje dziecko umiało się obronić a reszta zależałaby od niego/ niej. Można wskazać drzwi ale samo musiałoby przez nie przejść, umożliwić rozwój w danym kierunku ale nie rozwijać. Z resztą ja sam nie wiem kim chcę być za kilka lat. Z resztą 17 lat to nie wiek nad myśleniem o przyszłości swoich dzieci więc wolałem uniknąć wypowiadania się w tej kwestii. :wink: PS nam bardzo rzadko w głowie tylko jedno potrafimy myśleć o bardzo wielu sprawach na raz :mrgreen:
Ostatnio zmieniony przez angelus88 7 Czerwiec 2005, w całości zmieniany 1 raz  

XFactor 
Posiada 4 dan

angelus napisał/a:
Jak trafnie stwierdziłaś dzieci nie mają nic wspólnego z seksem Zszokowany (dobre).
Ja wiem, że postęp, klonowanie i w ogóle, ale chyba na razie to jedyny sposób :D

angelus88 napisał/a:
Szkoda że nie podałaś w profilu wieku bo nie taktem było by zapytać o wiek.
Właśnie to niegrzeczne pytać kobietę o wiek. Ale ja jestem mężczyzną i Ci odpowiem: ma tyle lat co Ty (Andżelusie). :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: I jak to sprytnie załatwiliśmy 8) Duma upartego skorpiona nie urażona, a My wiemy swoje :lol:

Gryfa 
Posiada 2 dan

Wysłany: 6 Czerwiec 2005   

Troche zeszliśmy z tematu...

Kasia 
Posiada 1 dan

Gryfuś nie przejmuj się pamiętaj że to faceci a oni co 3 sekundy myślą o seksie

Gryfa 
Posiada 2 dan

Ja wiem tylko, żę oni nie potrafią się do tego przynać :mrgreen: wałki!!!

wojownik 
Szefu

Trenuję: BOKKEN

Kasia napisał/a:

No no no tylko powoli ... nie zapominajmy ze panie nie rożnia sie za bardzo w tych sprawach od panów :lol: Facet co 3 sekundy a moze powiecie cos o sobie ?
Moim zdaniem to jest tak facet mzoe i mysli czesto ale mowi o tym otwarcie a panie tez mysla z taka sama intensywnoscią ale wstydza sie o tym mowić :). Oczywiscie sa wyjatki po obu stronach.
Nie zapominajmy ze to w paniach budza sie instynkty macierzynstwa i one tez mysle wtedy o przyjemnosciach.

tak wiec nie widze roznicy miedzy kobieta a mezczyzna jezeli chodzi o sex a to tylko kwestia czasu jak nasze forumowiczki tez zaczna o tym myslec 8)

angelus88
[Usunięty]

Kasia napisał/a:
Zawsze znajdzie się jakaś wyzwolona feministka (to nie było nic osobistego) . Przerąbane gdyby tak było, a z kąd "Kasia" wie o czy myślą facei 8)
Ostatnio zmieniony przez angelus88 7 Czerwiec 2005, w całości zmieniany 1 raz  

XFactor 
Posiada 4 dan

Dobra zmieniłem trochę nazwę tematu na bardziej pojemną.

Dalej: Witam nową użytkowniczkę. No coraz więcej Was przybywa :) Oby tylko nie jakieś fanatyczne feministki (ff) :D I nie buntuj tu Gryfci innych koleżanek, bo nie chcemy tu kłótni :D
Z resztą jakby co, to buntowniczki założą sobie własne forum z jednym działem "Faceci", w którym będzie tylko jeden temat: "Oni myślą tylko o jednym" :lol:

Ja osobiście myślę o wielu bardzo różnych rzeczach (moje nun, moje nun, moje nun, komputery i moje nun) i zapewniam Was, Drogie Użytkowniczki, że kopulacja wcale nie jest najważniejsza :) Miłego dnia, proszę Pań :)

LesioS 
Posiada 3 dan

Gryfa napisał/a:
Ja wiem tylko, żę oni nie potrafią się do tego przynać :mrgreen: wałki!!!
Eee, tam: zaraz nie potrafią... Potrafią, potrafią. A w każdym razie ja potrafię :)
A wiem, że kobiety między sobą potrafią tak rozmawiać o seksie, że uszy więdną :shock:

Shogun 
Posiada 2 dan

Trenuję: sztuki walki
Wysłany: 7 Czerwiec 2005   

ja staram się o tym nie myśleć [staram się], bo to w znacznym stopniu zakłuca skuteczny trening, a trening powinien być najważniejszy, no nie

Odpowiedz do tematu