dajcie spokój . . . co mi sie śniło to wiedza tylko 2 osoby na tym świecie
składał sie z 3 czesci , codziennie była kontynuacja ostatniego ;p mamo nikomu nie zycze takich snów naprawde
dajcie spokój . . . co mi sie śniło to wiedza tylko 2 osoby na tym świecie
składał sie z 3 czesci , codziennie była kontynuacja ostatniego ;p mamo nikomu nie zycze takich snów naprawde
czaki- nie byly takie zle moze to byla..przyszkolsc?
hmmmm ja miewam mnóstwo snów - głównie, że uciekam przed kimś przewracam się lub spadam w przepaść i się budzę tak nagle, cała mokra... nie lubię takich snów. Co do snów erotycznych, to bardzo rzadko mam takie, ale dziwnym trafem zapamiętuje je najlepiej niektóre są tak realistyczne - że myślę ze to jawa i w czasie yyyy hmmm zabawy myślę normalnie... bez sensu, budzę się rano i pierwsze co robię to patrze obok kto to był... a tu pusto, jestem i szok przecież to było takie realne. Resztę pominę bo są podobne :) a jeden miałam niezwykły, też taki realny! tylko że z yyyy panią we wannie... świece i te sprawy, nie wiem skąd się ta kobieta wzięła w mojej wannie ale fajnie było ja mam takie bez picia wina
NA SZCZĘŚCIE TO TYLKO GŁUPIE SNY!!
_________________ :)
Yakubu [Usunięty]
Wysłany: 9 Luty 2006
Buuuuu, a ja swoich zazwyczaj nie pamietam... A jak zapamietam to sa to takie sny, o ktorych wolalbym zapomniec!