ale ale , ja tez musze przecież wiedziec kogo mam omijać na ulicy ;p
czyżbyście wstydzili sie pokazac kto na tym swiecie naprawde rządzi ?:D
Yakubu "pozory mylą" ;]
ja to jestem ten w granatowej bluzie z dwoma asortymentami w ręku :P
fota z przed 3ech lat, ale chyba wiele się nie zmieniłem.
_________________ "Namida shita kaze wo atsumeteitaina.Nami no sagitsukatte kanata e kaketeku.Kaku kowaku natteru uchi ha tookutemo. Egai ta mirai e tsuzukiteru."
nie przesadzajmy.Wiesz jak to jest...wycieczka,impreza, wolność itp.itd. :P:P każdego ponosi :)
czaki- napisał/a:
( tak sie zastanawiałam czy te asortymennty to nie przypadkiem te dwie laski ) buehe ale inne dane sie nie zgadzają.
z tymi..asortymentkami tez mam fajne fotki :P ale jako ze jest to forum publiczne i regulamin zabrania rozprowadzania jakichkolwiek obrazkow erotycznych postanowilem ustosunkowac sie wlasciwie do tego punktu chyba ze Woju mi odposci :P(joke:P)
_________________ "Namida shita kaze wo atsumeteitaina.Nami no sagitsukatte kanata e kaketeku.Kaku kowaku natteru uchi ha tookutemo. Egai ta mirai e tsuzukiteru."
Oj Dorota nie ściemniaj !!! nie wciskaj kitu panom ;]
ona sobie tylko zartuje prawda Dorotko?:D
ok-kurcze MMarciNN to jak prawdziiwy Wojownik
świetne zdjecia ,really
musze przyznac ,że bardzo podobny jestes do tego kolesia z avatara widocznego przy każdym wpisie (joke)