Trenuję: Najpierw na Kung Fu, później na Ninjitsu :)
Wysłany: 3 Marzec 2007 Najlepsze sceny walk
Tu wrzucajcie opisy Waszych ulubionych scen walki z filmów.
Moje ulubione:
1. Walka Czarnej Mamby z Gogo - KILL BILL VOL. 1
2. Walka Bruce'a Wayne'a z Raz'Al Ghulem (ta gdzie przyszły Batman nawąchał się jakiegoś świństwa i bawił się w chowanego z Razem między Ninja) - Batman Początek
3. Walka Szatana Serduszko nie pamiętam z kim - Dragon Ball Z
4. Walka Rockiego z tym ruskiem - Rocky Któryśtam
5. Walka jednego chińczyka z drugim w dojo podczas deszczu (tam gdzie jeden starzec grał na czymśtam) - Hero
6. Walko w lesie bambusów - Dom Latających Sztyletów
Pozdro.
_________________ Ludzie kiedyś byli bliżsi sobie, musieli broń nie niosła tak daleko.
Trenuję: Najpierw na Kung Fu, później na Ninjitsu :)
Wysłany: 5 Marzec 2007
Kolega przypomniał mi jedną której nie dodałem:
1. Walka Neo i Trinity w budynku z antyterrorystami - końcówka pierwszego Matrixa
_________________ Ludzie kiedyś byli bliżsi sobie, musieli broń nie niosła tak daleko.
MMarciNN [Usunięty]
Wysłany: 5 Marzec 2007
Ja bardzo lubie filmy i gdy jeszcze jako tako nie lubiłem Anime, oglądałem je nałogowo. W sumie w ciągu chyba trzech lat zobaczyłem coś ponad 700 filmów i nadal dość często oglądam, lecz teraz jest mniej czasu.
Nigdy niezapomne walk z Equilibrium :) Jak dla mnie były naprawde boskie. To była prawdziwa sztuka :).
W Królestwie Niebieskim też sceny walk sa śliczne, mimo że same walki takie se. Super ujęcia jednak mogą z każdej sceny zrobić wizerunek idealnei nakręconej walki :)
Nikt nie wspomniał o Stylu pijanego wojownika. Walki z wsyzstkich trzech części były niesamowite Naprawde śliczne. Uśmiałem się i zadziwiłem.
W sumie to te mi tak nagle przychodzą na myśl, ale myśle że z każdego lepszego filmu można wyciąć sceny walk, których w spisie pominąć nie można. Tego jest o wiele za dużo :) Nie potrafię się zdecydować na te naprawde najlepsze.
jet li vs funakoshi w Fist of Legend, jackie Chan wDrunken master, mas oyama vs kato w Fighter in the wind
_________________ Nieporuszony niczym woda
Niepowstrzymany niczym ogień
Spokojny niczym las
Zwinny niczym wiatr
Na ziemi i na niebie tylko mnie należy się podziw