Poprzedni temat «» Następny temat
Czy coś takiego znajde?
Autor Wiadomość
adamoito 
Posiada 1 dan

Trenuję: BRAK
Wysłany: 23 Listopad 2010   Czy coś takiego znajde?

Witam, to moj pierwszy post, wiec serdecznie wszystkich pozdrawiam :D . Mam 16lat, w styczniu skoncze 17. Chodze na siłownie 3x w tyg. od jakiegos czasu. Mam 172cm i waze okolo 69kg(mam troche tluszczu). Interesuje mnie glownie kung fu, ale chodzi mi przede wszystkim aby rozwijac cialo, musze zgubic ten tluszcz, ktory mam wiec chcialbym aby treningi byly bardzo meczoce, aerobowe. Mieszkam w SZCZECINIE. Czy znacie jakies kluby, dzieki ktorym osiagnolbym wymazony efekt? Oczywiscie milo by bylo gdyby te np kung fu bylo widowiskowe czy inne rozne ciakawe rzeczy, lecz najbardziej zalezy mi w pierwsej kolejnosci na intensuwnosci i wycisku, (abym np nastepnego dnia mial zakwasy). Chce uzyskac min. piekna rzezbe, a daleko mi chyba do niej. Tak wiec czy w Szczecinie znajde cos takiego? Rozumiecie o co mi chodzi prawda? Mam taka nadzieje. BARDZO DZIEKUJE ZA POMOC, BO PILNIE CZEGOS TAKEIGO POTRZEBUJE. BARDZO CHCIALBYM UPRAWIAC JAKAS SZTUKE WALKI ALE BY PO DRODZE MOGL OSIAGNAC TO CO POTRZEBUJE. (moje zainteresowania ida raczej w strone kung fu, niz teakwondo i inne tego typu rzeczy)

Pozdrawiam :]

revkrk 
Posiada 1 dan

Trenuję: Muay Thai
Wysłany: 21 Maj 2012   

tłuszcz zgubisz przez cardio i odpowiednią diete w 75% a tylko w 25 przez treningi.

kriker000 
Posiada 1 dan

Trenuję: Karate
Wysłany: 23 Maj 2012   

Znajdź sobie jakąś dobrą szkołę karate (np.Kyokushin), też byłem sceptycznie nastawiony do tej sztuki walki, ale po paru treningach zobaczysz ile potu można wylać i spalić kalorii. U mnie na treningach jest duże nastawienie na szybkość i precyzję ciosów, i dużo ćwiczeń aerobowych na rozgrzewce. Zerknij na youtube na Karate styl: goju ryu - powinien ci się spodobać. http://www.youtube.com/wa...feature=related

Pavlosport_pl 
Posiada 1 dan

Trenuję: boks
Wysłany: 2 Styczeń 2013   

Oprócz karate możesz jeszcze spróbować boksu,tamtejsze treningi na pewno sprawią,że szybko zgubisz zbędne kg. To oczywiście kwestia także wspomnianej diety.

Odpowiedz do tematu