Ankieta jest daleka od ideału, jest prosta. Skierowana jest do osób trenujących Aikido, Judo, Ju-Jitsu i Taekwondo.
Jeśli ćwiczycie coś innego, możecie się podpiąć pod którąś z wymienionych sztuk walki :)
Z góry bardzo dziękuje za pomoc! Jest to dla mnie bardzo ważne!
pozdrawiam !
Pamiętaj,że nigdy nie jest za późno i warto pomyśleć o tym aby nadrobić te zaległości jeżeli ta sztuka walki akurat Cię interesuje:) Daj też znać jakie były wyniki ankiety.
W zasadzie ja też chętnie poczytam jaki były wyniki ankiety,bo link prowadzący do niej nie jest już aktualny,więc nie mogę zobaczyć nawet jakie były pytania. Sama tematyka bardzo mi się podoba.
kogo interesuje to sobie zerknie.
Oczywiście nie umieszczam całej pracy, tylko część związana z badaniami.
Są dwa foldery z wynikami badan, jeden to 230 ankiet (orginal)
Drugi folder to 217 ankiet - tu zostały pominięte odpowiedzi osób które nie ćwiczą sztuk walki.
Badania dotyczą właśnie 217 ankiet.
Opis badań był zmieniany (zmieniona forma na bezosobową i podpisy wykresów).
Zamieszczam tu taką formę roboczą pracy.
Ale nie bójcie się, najważniejsze rzeczy czyli opis wyników (faktów) jest bez zmian.
Wyniki mnie nie zaskoczyły,jest tak jak przypuszczałem i dziękuje za odzew,jeśli w przyszłości będę mógł w czymś pomóc to oczywiście służę na forum. Plik jest w formacie WinRar,można ściągnąć i poczytać.