Czy byłby ktoś zainteresowany kupnem nunchaku ze zdjęcia ?? (breloczek do kluczy ). Nie wiem duklanie jaka cena ale w granicach 8 do 10 zł. Możliwe że będę miał takich ponad 200 sztuk :) oczywiście jak będą chętni.
Ja bym sobie taki w niedalekiej przyszlosci chetnie sprawil:) ale to dopiero jak wyplate odbiore. no a jedna osoba to troche malo zeby 200 sprowadzac:)
Trenuję: sztuki walki
Wiek: 40 Dołączył: 14 Lut 2005 Posty: 47 Skąd: Kraków / Lesko
Wysłany: 27 Luty 2005
ja również jestem zainteresowany, jako że to bryloczek ma pewnie nieduże rozmiary !? jakiej jest wielkości ? na zdjęciu powinien być ołówek dla skali porównawczej :)
Wysłany: 8 Maj 2005
Jeśli jeszcze masz do sprzedania takie to może za jakiś czas bym sobie takie sprawił bo zacząłem się bawić nun własnej roboty.
I mógł byś dać fotke bo nie działa.. :P
nic nie pomieszałem poprstu usuneli mi konto na lycosie
i trzeba wszystko przenosic teraz zdjecie jset na http://members.lycos.co.uk/szwagier9999/1894.jpg jak możesz wojku to zedytuj pierwszy post, bo ja nie mam takiej władzy
Wysłany: 10 Maj 2005
Hmm.... Breloczek ładny jak to powiedział romanz2. I pewnie za jakiś czas zdecyduję się go zakupić. A propo kupna to czy na wojownik.com można kupić nuna treningowego? bo mój długo nie wytrzyma jak zacznę ciosy trenować na czymś :P