Czy to nie jest takie gówienko, które zakładasz na nogi i dzięki haczykom możesz powiesić się na drążku, dzięki czemu można wykonywać ćwiczenia w zwisie do góry nogami?
aaa... pewnie tak... widziałem coś takiego w jednym odcinku Detektywa Monka :) Ale niczego nie można być pewnym. Może dzięki temu rzeczywiście ściany i sufity nie są przeszkodami? :)
_________________ I love smell of napalm in the morning...
Yakubu [Usunięty]
Wysłany: 5 Luty 2006
No, zapewne są zrobione z nadprzewodnikow - wystarczy dolac cieklego azotu i smigasz po scianach jak w Matrix :P
Ale przydałoby się napisać jakąś petycję do goods.pl żeby dodali opis do tych butów, bo później setki takich ludzi jak ja nie będzie wiedziało osochozzi
_________________ I love smell of napalm in the morning...
Ale przydałoby się napisać jakąś petycję do goods.pl żeby dodali opis do tych butów, bo później setki takich ludzi jak ja nie będzie wiedziało osochozzi
to się ich zapytaj czemu nie dali opisu, może sami nie wiedzą co to dokłądnie jest
To są takie dynksiki, co sobie zakładasz normalnie jak buty i z tyłu mają takie haczyki, dzięki którym możesz się zawiesić np. drążku do podciągania i trenujesz brzuszki z pełnego zwisu. Raz u kumpla trenowałem na czymś takim, to sie modliłem, żeby tylko haczyki się nie urwały, bo na łeb spadnę