Banerek po lewej stronie napisu "Forum wojownik" nie działa (nie ma obrazka tylko x) Po tej zmianie kolorków (która nawiasem mówiąc mi się podoba) forum się trochę zwężyło, zauważyliście ??
_________________ „To wzystko to ch.. w porónaniu z wiecznością”
Trenuję: BRAK Pomógł: 1 raz Wiek: 32 Dołączył: 22 Sty 2005 Posty: 1047 Skąd: Magura
Wysłany: 27 Listopad 2005, 09:10
jak forum nie będzie działać lub będzie dziwnie wyglądać to się nie przejmujcie bo własnie wgrałem nową aktualizację i jeszcze muszę dopracować styl i wtedy dodam wszystkie banerki tak aby było ok ;]
Sczerze ? jakoś mi się nie podoba..
1. nie pasuje logo i baner do kolorystyki..
2. zwiężenie jakoś dziwnie mi nie pasuje
3. Kolory troszke zbyt niebieskie
4. Brzydko drzewko się przedstawia jak się jest w danym temacie(chodzi o drzewko Forum wojownik Strona Główna » Sklep & Forum » Wszystko o serwisie wojownik » Wygląd forum )
5. i jakoś tak ogólnie.. nie podoba się.
nie wiem co ten post tu robi :P to byla odpowiedz na pytanie czy przeszkadzaja nam bannery.
a odnosnie nowego wyglądu - jakos tekst teraz wyraźniej widać ale te kolory jakos nie trzymają się kupy
i ten kolor zaznaczenia - wogole go nie widac
_________________ "Jedna rzecz jest tak pewna jak zgon,
My zmienimy się i rzeczy nam drogie zbledną,
Tak jak już zbladły nie raz,
Znikną tak jak piana na wodzie,
Jak na brzegu piach."
_________________ "Jedna rzecz jest tak pewna jak zgon,
My zmienimy się i rzeczy nam drogie zbledną,
Tak jak już zbladły nie raz,
Znikną tak jak piana na wodzie,
Jak na brzegu piach."
rolland [Usunięty]
Wysłany: 1 Grudzień 2005, 20:44
szczerze? moim zdaniem lipa wtedy bylo tak fajniej i wogole...
no nic... moze kwestia przyzwyczajenia ;)