1)Kołowrotek z kręceniem ręki [a nie tylko w miejscu]
2)odbicie od barku a potem 2-3 przelozenia na udzie i kolowrotek
3)no i jak dla mnie to ogolne szybkie machanie
wszelkiego rodzaju kołowrotki z podrzutami i obkręcanie na szyji Wszelkiego rodzaju tricki z użyciem nóg no i nie zaszkodziłby backflip i inne tricki :)
Efektownie to wyglądją tricki jak sie je umiejętnie połączym wtedy eefekt jest piorunujący
ostatnio ćwicze ciekawy trick może go już co niektórzy widzieli chodiz bowiem o kołowrotek z podrzuceniem w góre i złapanie nunchaka nogą (częscią koło kostki) trudno to wytłumaczyć ale nawet fajnie to wygląda tylko strasznie nogi mam poubijane
Wysłany: 30 Marzec 2005
Ćwiczyłem to, spróbuj rzutem trafić rączką tuż przy łańcuchu przed kostkę, następnie lekko podnieść nogę do góry (chodzi o kołowrotek na nodze) gdy się już zakręci powinno samo wybić się w górę (jeśli nie musisz mocniej szarpnąć w górę nogą) i złapać lecące nun i mieszać dalej A wszyscy którzy mają Playstation poecam grę "Soul Blade"-świetna nawalanka na broń białą (w tym i nun)
to niejest trudne i ten trik co tera opisze tesz niejast trudny kolowrotek wyrzut kręcocego nuna i zlapanie odrazu w pozyci do następnego kolowrotka ti morzna tak bez przerwy