Trenuję: BRAK
Wysłany: 29 Grudzień 2009 palce
czesc mogłby mi ktos podac nazwy stylów w których używamy palców? D cos takiego ze np mamy 2 palce i zadajemy nimi cios w brzuch. kiedy byłem mały to mi to dziadek pokazał jako zabawe :p ( tylko lekko :P) i zobaczyłem ostatnio filmik z shaolin gdzie wlasnie uzywali takich technik chodzilem tez pol roku na kung fu i było coś takiego jak szpony orła podobne tylko uzywasz 3 palców itp. jakies filmiki tutoriale cos zebym mogl sie sam pouczc bo nie mam zabardzo czasu na treningi i nie ma tu chyba problemu z techniką bo che to robic dla przyjemności dla siebie a nie zeby sie lepiej bic a pozatym jakas postawa,ulozenie rąk itp. i przydaly by sie jakieś kopnięca ale takie wysokie i odrazyu pisze ze niezalezy mi zeby tak wymiatac jak chinczycy :) poprostu chce sie jakos poruszac z gory thx :P
[ Dodano: 30 Grudzień 2009, 23:33 ]
widze ze nikt nie pisze o tych ;'' palcach'' wiem ze to dziwne :Pa moze tai chi? jakies tutoriale?
nie wiem jak to sie pisze