Drodzy Adepci Sztuk Walki,
bardzo potrzebuję Waszej pomocy! Studiuję psychologię, na temat swojej pracy klinicznej wybrałam osobowość sportowców. Badanie składa się z krótkiej ankiety (5 pytań) i kwestionariusza osobowości ACL-> wypełnienie go zajmie Wam nie więcej jak 5 minut a bardzo mi pomożecie. Badanie jest pod tym adresem-> https://docs.google.com/forms/d/1-ECQmJi2AOJYGLxr9JE71z9hFdS9u9gDTl0JsfSJc3w/viewform Bardzo prosze byście poświęcili mi tą chwilkę:)
Ostatnio zmieniony przez studentka02 11 Listopad 2013, w całości zmieniany 2 razy
Swoja drogą to bardzo ciekawa ankieta i kilka pytan mnie w niej zaskoczyła. Jak będą znane juz wyniki,to prosze- wstaw je na forum,tak aby wiedzieć z czystej ciekawości:) Czekamy na Twoją odpowiedź.
Ja także i właśnie wszedłem w ten wątek aby zapytać czy masz już wyniki ankiety,bo jeżeli tak to bardzo proszę- wstaw je na forum,tak nawet z czystej ciekawości żebyśmy wiedzieli jak się kształtują.