Witam trenuje MMA skupiam sie na Muay thai i BJJ dotychczas mialem 6 treningow w tygodniu (1 trening 1 dzien) teraz chce se ulozyc 2 treningi dziennie i nie wiem jak zrobic rano crossfit lub sile eksplozywna a pod wieczor trechniki ???
Może rozpisz jak wyglądają Twoje poszczególne dni treningowe bo wydaje mi się,ze dwa dziennie to przesada. W końcu organizm także musi mieć czas na regenerację.
o matko, dwa treningi dziennie... Wiem, że sztuki walki są wymagające, ale chyba musiałbym zrezygnować z pracy, żeby ogarnąć aż dwa treningi w ciągu dnia:) Poza tym, chcesz z 6 dziennie przejść od razu na... 12? Mój organizm by tego nie wytrzymał:)
Fakt temat trochę już nieaktualny, ale może warto podbic. MEKar95 apelujemy wroc i powiedz jak rozwiazales swój problem. ps czy goolman raz na parę tygodni to wielkie przestępstwo?
Dla mnie trening 3x w tygodniu jeżeli jest prawidłowo rozpisany bezie w zupełności wystarczający,masz oprócz tego inne życie i dajesz organizmowi czas na odpoczynek,regenerację mięśni.