Czy ktoś z was ćwiczył już nunchakiem trzyczęściowym tzw. San-setsu-kon, może ktoś posiada jakieś materiały na temat tej odmiany nunchaku (zdjęcia filmy ) ponieważ w najbliższym czasie zamierzam zrobić sobie takie cudo
Ostatnio zmieniony przez szwagier 24 Kwiecień 2005, w całości zmieniany 1 raz
Można by wystosować prośbę do Szefa o wykonanie próbnej serii o niewielkiej liczności... Jakby cena nie była zabójcza, to bym sprawę poważnie przemyślał, czy też sobie niesprawić takiego cuda .
BTW. Dobrze, że dodałem parę odnośników o trzyczęściowych zabawkach, to może się co nieco ludzi zainteresuje...
ja planuje sobie samemu wykonać takie nunchaku tylke jeszcze nie wiem czy na łożyskach
coś takiego
czy na "gwoździkach"
ale to raczje tylko dla ozdoby niż do ćwiczeń a o jakich odnośnikach wspomniałes?
no macha się troche podobnie do nun a troszke do kija albo łańcucha, przynajmnie tak słyszałem a wiecie może jakie wymiary powinny mieć pałki? bo słyszałem że o wiele dłuższe niż w zwykłem nun
Jak długie robiłes wojownik xfactorowi?