Wysłany: 24 Kwiecień 2005 Prośba o uzupełnienie profili
1 Proszę jak się rejestrujecie to klikajcie jaką macie płeć, ile macie lat i być może czym się zajmujecie, fajnie było by wiedzieć z kim się rozmawia, czego się wstydzicie i tak pochodzimy z różnych miast.
ISTNIEJĄCE DANE TEŻ MOŻNA FORMATOWAĆ LUB WSTAWIAĆ JEŚLI SIĘ NIC NIE WPISAŁO PRZY REJESTRACJI W ZAKŁADCE PROFIL może nie wszyscy wiedzą
Ostatnio zmieniony przez angelus88 26 Kwiecień 2005, w całości zmieniany 2 razy
orzesztywmordejegomac......a moglem sie nie upominac i nie uzupelniac.....ehhhh no i taaaak...i juz mnie zaczyna lupac w kosciach i wątrobiana mnie szarpie jak patre po datach urodzenia forumowiczow
i wzrok juz nie ten....
i mlodziez pewnie jutro bede musial prosic zeby mnie przez ulice przeprowadzila...
a dalbym sobie glowe uciac ze wojq to starszy pan parajacy sie stolarka.....
Trenuję: sztuki walki
Wiek: 34 Dołączył: 09 Lut 2005 Posty: 381 Skąd: by tu wziąść kawuche
Wysłany: 26 Kwiecień 2005
Coś mi się wydaje że wojownik coś ściema....księdzem
angelus88 [Usunięty]
Wysłany: 26 Kwiecień 2005
No wpisywać...... od razu lepiej jak się wie z kim się rozmawia co nie ???? Ale wiele osób jeszcze się nie przyznało. Aż się zdziwiłem, i mam nadzieję zdziwić się jeszcze bardziej. Akcja ujawnianie płci, wieku i zainteresowań trwa............ zachęcamy do zabawy
Zmienilem ustawienia rejestracji i teraz kazdy nowy uzytkownik bedzie musial podac troche danych o sobie
Tylko obawiam się, że przymuszanie czasem przynosi odwrotne skutki do zamierzonych - sam jak muszę wypełnić jakieś pola formularza przymusowo, to czasem wpisuję byle co, bo mi się nie chce...
no dobra ale zawsze cos jest a tak to bedzie puste pole... zreszta w kazdej chwili mozna to zmienic
Ja nie protestowałem tylko zauważylem, że nie jest to środek idealny. Nie mam jednak żadnej rady ani sugestii w tej sprawie. Ot co.
angelus88 [Usunięty]
Wysłany: 28 Kwiecień 2005
no ja też jak mam podawać dane to najpierw, wolę zapoznać się z sytuacją, a potem ewentualnie wpisywać wiek, nie wiem czy to dobry czy zły pomysł. Ale na pewno jakiś pomysł to jest.