Wysłany: 30 Marzec 2005
Życzę ci szybkiej nauki wywijania nun'em bo jak ktoś przeliczy swe możliwości z wywijaniem nim może byc nieprzyjemnie (ja po pierwszym dniu treningu "na powarznie" swoim samorobionym nun'em nie mogłem spać.... plecy....;P). Powodzenia!
wiecie co ziomki ... moim zdaniem to takie filmikowanie jest fajne ja poprosze cos instruktazowego by moje oczy wyrabialy za latajacym nunem bo fakty sa takie ze nun sie rozplywa pszy duzej predkoci i wogule nie wiem co sie dzieje ... tu prosba do szwagra by zmobilizowal sie dla kilku amatoruw nuna i pokazal wiele ciekawych trickow w slow-motion i tlumaczyl co gdzie i jak ... bardzo mi sie np podoba to pszejscie pod udem albo podrzucenie nuna ... puszczenie nuna by lecialo pszez szyje tez jest bardzo atrakcyjne ale nalegam - pokaz wszystko w zwolnionym tempie podaj jakies wskazowki instruktarzowe ale tak by bylo wszystko jasne i klarowne z górki dzieki
_________________ prosze nie karcic mnie za to jak pisze bo i tak text jest zrozumialy a muj musk ma wady i dlatego staram sie pisac tak by fonetycznie bylo ok ... arigato za uwage :]
Sorc - masz mzoe te filmiki 2 czy 3 na jakims servie ? jak tak to poprosze link
_________________ prosze nie karcic mnie za to jak pisze bo i tak text jest zrozumialy a muj musk ma wady i dlatego staram sie pisac tak by fonetycznie bylo ok ... arigato za uwage :]
są 3 mozliwości... 1 szwagra kamera nie wyrabia 2 moje oczy nie wyrabiają 3 SZWAGIER WYMIATASZ!! :P
całkowicie się zgadzam z theophiliusem ze przydałoby się slooooooow mooooootion
jezeli chodzi o te filmiki http://members.lycos.co.uk/szwagier9999/filmy.zip to były one nagrywane z predkoscią srednio 30 klatek na sekunde więc kamerka wyrabiała jednak nie wydaje mi sie wcale ze tak szybko macham, postęp jest adekwatny do nakładu pracy jaki się wkłada w trening, a nad tymi zwlonionymi filmikami to juz niedługo będą w necie