czy w tv sa jakies programy które przedstawiaja w jakikolwiek sposob sztuki walki ? nie chodzi mi o jakies okladanie sie an ringu ale o czyms konkretnym np AIKIDO ?
na discovery w czoraj byl fajny program XMA cz.1 i 2 a potem o kick bokxie i otego typu rzeczach
_________________ Tygrys schodzi z gór by zwyciężyć
angelus88 [Usunięty]
Wysłany: 22 Maj 2005
A co myślicie o nowej jednostce czasu 1Gołota= 53 sekundy ja już sobie kanapki zrobiłem na walkę Adndrewa i nawet 1 nie ugryzłem a on już leży. Masakra
Trenuję: sztuki walki
Wiek: 40 Dołączył: 14 Lut 2005 Posty: 47 Skąd: Kraków / Lesko
Wysłany: 23 Maj 2005
nie było źle, ja bym tyle nie wytrzymał
_________________ tekst pod kreską
rolland [Usunięty]
Wysłany: 24 Maj 2005
MATI napisał/a:
e tam niewidziałeś takiego gówna.......... a walke z lennoxem lewisem ? tamtez szybko padł.........
Ale nie w 53 sekundy
angelus88 [Usunięty]
Wysłany: 24 Maj 2005
Shogun napisał/a:
nie było źle, ja bym tyle nie wytrzymał
Eeee tam jakbyś biegał i uciekał to byś był nawet lepszy , pamiętajmy że Gołota ma już gąbkę zamiast mózgu więc nie można było do niego tyle wymagać , ale 53 sekundy, jak mówili kibice z Chicago "Wscyt i hanba"
Na pulsie leci relaks z tekwondo. Kiedy nie pamiętam, ale gdy usłyszałem "zrelaksuj się przy użyciu szabli, kija, halabardy"... a w tle gostek robił jakieś dziwaczne układy z bo, straciłem szacunek dla tego sportu :P
A ja na Polsat Zdrowie i Uroda widziałem program o Tai Chi , podobał mi sie opis jak wykonać jedną pozycje:
Cytat:
Teraz wyobraż sobie że sprzątasz w pokoju syna i znajdujesz brudną i śmierdzącą skarpetkę. Podnosisz ją palcami jednej ręki i odsuwasz jak najdalej siebie , a drugą torujesz sobie drogę