co myslicie o tym aby polakierowac BO i owinac go tasma na srodku na dl ok 60 cm ?
ktos ma taka zachcianke a ja musze nad tym popracowac.
Bedzie sie lepiej cwiczylo czyms takim ?
no ja się przyznam ze w swoim koju bo mam taki patent taśme owinąłem na środku kija, bo wczesniej podczas szybkiego wykonywania ósemek robiły się nieprzyjemne obtarcia na dłoni, no a teraz to śmiga elegancko. Ja owijałem taśmą gumową (czarną) ale myśle ze równie dobry błyby jakiś miękki materiał
Wysłany: 3 Czerwiec 2005
Tym kimś z zachcianką to jestem ja ;];] SERIO! pytajta się wojownika jaki to miał być kij, był BO machoniowy owinięty i polakierowany :D, wszystko fajnie, ładnie, ale niebardzo umiem coś nim zrobić.... ;] wojownik, jak byś mógł pozałatwiać tyle softu do ćwiczeń treningowych do kijów co masz do nunchaka to byłbym wdzięczny... :)
U siebie mam na srodku obklejone tak srebrna tasma ( taki cos jak pazutko jest ) oraz przy koncach kija ładnie wyglada jak sie macha w sloncu i odbija swiatlo :) ... jak zrobie zdjecie to rzuce je tutaj :]
_________________ Po co to czytasz?? I tak masz mnie w dupie…