Poprzedni temat «» Następny temat
Gołota znów będzie walczył a wiecie z kim? czytać!!!!!!
Autor Wiadomość
MATI 
Posiada 2 dan

Wysłany: 7 Czerwiec 2005   Gołota znów będzie walczył a wiecie z kim? czytać!!!!!!

Polska "walka stulecia": Gołota kontra Saleta!

To będzie polska "walka stulecia"! 13 sierpnia staną naprzeciwko siebie w Chicago Andrzej Gołota i Przemysław Saleta. Zgodę na pojedynek wyraził Don King, a menedżer Gołoty twierdzi, że pod kontraktami brakuje tylko podpisów.

- Niezły pomysł? Tak to sobie wymyśliłem. Dziadek King się zgodził. Kontrakty już są. Gołota i Saleta też chcą walczyć. Andrzej powiedział do mnie tylko: "jak tak uważasz, to będę walczył". To będzie polska walka stulecia - powiedział menedżer Gołoty, Ziggy Rozalsky.

Obaj pięściarze mieli spotkać się w czerwcu 2003 roku, a organizatorem starcia miał być Dariusz Michalczewski. Nigdy do niego jednak nie doszło. Najbliżej spotkania polskich pięściarzy wagi ciężkiej było jednak w 2000 roku. Gołota wycofał się jednak trzy tygodnie przed terminem, ponieważ dostał propozycję nie do odrzucenia. Czekał na niego sam Mike Tyson.

http://sport.onet.pl/1109289,wiadomosci.html a tu link do tej wiadomości

i co powiecie?

angelus88
[Usunięty]

Wysłany: 7 Czerwiec 2005   

Przemek rozniesie Gołotę, mamy szansę na nowy rekord 51 sekund :mrgreen: :fight: :fight: , myślę że Gołota już dawno powinien się wycofać, saleta jest szybszy, zanim Andrew go trafi to już będzie leżał na deksach. Mówcie co chcecie ale Tiger Michalczewski i tak jest najlepszy może miał nie za dobry koniec kariery ale myślę że trener przygotowywał go zbyt statycznie, nie było wcale pracy nóg :(

Xaero 
Posiada 4 dan

Trenuję: sztuki walki

Założę się żę gołota sam wyjdzie z ringu bez pomocy :mrgreen: . A tak na serio to napewno wygra Saleta.

szwagier 
Posiada 4 dan

a Saleta startuje w tej samej kategorii wagowej co Gołota bo się nie orientuje?

MATI 
Posiada 2 dan

a żebyście sie niezdziwili ..........widziałem filmiki ze sparingów gołoty on tam walczył z naprawde potężnymi gostkami i ich klepał. gołota nie jest złym technicznie zawodnikiem,on ma tylko i aż słabą psychike,niepotrafi walczyć o wielkie coś np. tytuł
walcząc z saletą walczył bedzie o nic. to poprostu walka zoraganizowana dla polaków w usa.
kiedy gołota nie będzie miał ciśnienia ze to walka o coś waznego to moze będzie walczył na miare umiejętności jakie naprawde posiada.

co do salety to był dawno temu kiedyś niezły kICKBOXER ale boxer z niego taki jak z kaktusa szczoteczka do zębów i dawno nie walczył do tego na poważnie.

Ja stawiam na Gołote.

Xaero 
Posiada 4 dan

Trenuję: sztuki walki
Wysłany: 8 Czerwiec 2005   

Moim zdaniem Gołota porusza się sztywno i tak też było na ostatniej walce. Stawiam na Salete

romanz2 
Posiada 4 dan

Trenuję: br
Wysłany: 9 Czerwiec 2005   

Saleta jest kick bokserem?? Jeżeli tak to walka na zasadach boksu zwykłego daje mu mniejsze szanse...

Odpowiedz do tematu