oprocz disco polo , muzyki powazniej to chyba wszysktiego po trochu - kazdy gatunek ma w sobie cos fajnego, wszyskto zalezy do tego w jakim momencie sie czegos slucha :)
ps: ten temat tutaj bardziej pasuje, radze uwazac bo X sie zlosci ze ma duzo pracu :)
hmmm... disturbed, drowning pool, system of a down, linkin park, limp bizkit, red hot chili peppers, OSTy z anime, papa roach, rammstein, static X, soil, troche innych kawalkow na wyrywki, więcej grzechów nie pamiętam...
linkin park , soad , disturbed , drowning pool , lucky boys confusion , rammstein , sum 41 i wiele wiele innych ... ogulnie pszyswajam wszystko prucz disco z pola :P
_________________ prosze nie karcic mnie za to jak pisze bo i tak text jest zrozumialy a muj musk ma wady i dlatego staram sie pisac tak by fonetycznie bylo ok ... arigato za uwage :]
Ja upodobałem sobie muzykę trochę starszą, tzn. rock z lat 70' - 80'. Głównie brytyjski rock, a zespoły których słucham to: Led Zeppelin, The Who, The Doors, Black Sabbath, Pink Floyd, Pearl Jam, Jimi Hendrix, Eric Clapton i trochę japońskiego popu i rock'a.
linkin park, czasem słucham też kilku wybranych, ambitniejszych piosenek hh- gdyś poruszają tematyke której inne gatunki nie poruszają. I bynajmniej nie chodzi o jaranie czy jeb*nie policji.
Wysłany: 21 Czerwiec 2005 Re: Muzyka - ogólnie czego słuchamy
XFactor napisał/a:
Gryfa napisał/a:
Czego słuchają tacy zapaleńcy SW jak wy?
Ja zapaleniec słucham: Evemaster, Soilwork, Summoning, Children of Bodom, Limbonic Art - to tylko niektóre, bo jest tego dużo więcej. :)
A czego słucha zapalona Gryfcia, hę? :)*
Zapalona Gryfcia aikidoka słucha: Linkin Park, Limp Bizkit, Guano Apes, Him, Nicleback, U2, P.O.D, Creed, Godsmack, muzyka z filmów: Matrix, Władcy Pierścieni, Król Skorpion, Władcy ognia, Shrek 2, no i tam takie inne