ZAmieszczane bede tutaj wasze filmy z kijami :) Wasze osiągniecia :) różne frestyle itp :)
Mój mozecie sciagnać z tąd :
http://members.lycos.co.u...droj/index2.htm
wchodzicie na ten link i klikacie :) na text powinno wam sie rozpoczac sciaganie
Plik zajmuje 12 mb i jest zapisanyjako .avi konwersacja przez divx
Troche jakosc przy konwersacji pogorszyla sie ;) i spłaszczylo film a przy okazji pogrubilo mnie
Zapraszam do sciagniecia i obejrzenia :)
Niektóre triki sie powtarzaja ale cóz zrobic ... prosze o wyrozumiałosc to dopiero początki ,
dodałem tam jescze moj rysunek :) troche go znieksztalcilo ;D
2 demko mozecie sciagnać z tąd :
http://members.lycos.co.u...niec/index2.htm
wchodzicie na ten link i klikacie :) na text powinno wam sie rozpoczac sciaganie
Plik zajmuje 24 mb ... 2 demko najnowsze ;]
_________________ Po co to czytasz?? I tak masz mnie w dupie…
ten kij ma 175 cm ;] i robiony byl u stolarza ... niechcialem dluzszego bo ciezko gdzies taki schowac na 2 metry ;]
znam szwagra ;] i chodze ( tzn chodizłem dyyrektor mnie przeniosl do innej bo demoralizowalem klase ;] ) z nim do klasy i jakos z mojego otoczenia to tylko on zajmuje sie nunem i wlasnie czasem kijem ;] a on dluzej bawi sie w te klocki i wiecej wie ... jak zaczynałem to pokazywal mi co mozna zrobic z kijem i takie podstawy ....
narazie chciałem sie nauczyc podstaw zebym mial wyczucie i nie mial takich drewnianych rak zeby mi za kazdym razem wypadal ... a z nauka walki z kijem to nie mam gdzie isc i musze sam sie uczyc z filmow z neta i zdjec abym mniej wiecej mial pojecie jak sie ustawic a pozniej to szlifowal ... czasem szwagier do mnie przyjezdza i jak wezmie nun to mozemy cos pocwiczyc jakis uklad typu ja atakuje i on sie broni czy odwrotnie a mieszkam od niego 20 km i na imprezy czesto jezdzimy takze w kontakcie jestesmy
_________________ Po co to czytasz?? I tak masz mnie w dupie…
Wysłany: 28 Marzec 2006
czesto sie zdarza że nie moge sciagnac z forum filmikow tak samo jak i z tym pierwszym tutaj linkiem nie moge go zedrzec a przydalby mi sie po kumpel kupil niedawno kija i stara sie cos machac no a nie ma neta to bym pokazal zeby sobie cos obczail
_________________ Gdy ty spisz twój przeciwnik trenuje.
Jak nie teraz to kiedy bedzie dane nam to przeżyć ??? THUG LIFE