Wysłany: 30 Maj 2005 Masive Multiplayer Online Roly Playing Game (!)
kto ra w jakiegos mmorpg>?
to swietny sposob na spotkania:
ja gram:
tibia(pytheria)
lineage2(allseron)
diablo2:lod
rolland [Usunięty]
Wysłany: 31 Maj 2005
ja pogrywam czasem w mu... ale to raczej nie MMORPG tylko hack'n'slash podobnie jak diablo.
gram też w MUD'a-Multi User Dungeon (co na polski brzmi: Sieciowa Gra Textowa) na serwerze Cygnus Division
tez przycinam okazyjnie w mu, rznalem tez w knights online i w conqera ale fakt to hardkorowe hakenslesze. Z erpegow (mowie o multi bo w singlu erpegi to takie ciupanie a nie rpg) to Neverwinter Nights. Kocham ta gre i uwielbiam i ona jest ponad wszystko:)
_________________ Babylon must Fall!!!
gilotyna [Usunięty]
Wysłany: 1 Czerwiec 2005
Po pewnym czasie gry stwierdzam ze najlepsze są
lineage 2
www.linege2.prv.pl
diablo 2 lod
diablo2.cdprojekt.pl
tibia
www.tibia.pl
oraz mu
-??
rolland [Usunięty]
Wysłany: 1 Czerwiec 2005
a o RYL'u słyszeliście? taki fajny RPG online typu Morrowinda tylko ze przez siec.
fajna zabawa, ale mi sie gra znudzila po paru dniach, gdyż po pierwsze jest troszeczke jednostajna, po drugie lagowalo mi strasznie- slaby procesor (1,7)
_________________ "Jedna rzecz jest tak pewna jak zgon,
My zmienimy się i rzeczy nam drogie zbledną,
Tak jak już zbladły nie raz,
Znikną tak jak piana na wodzie,
Jak na brzegu piach."
Heh nie chce nic pisać (ale musze :P) Sprawa sie MMORPG`ów tyczyła a nie FPS`ów. Ja dodałem AA gdyż:
-jest po części cRPG (doświadczenie - honor, poprawia twoje umiejętności)
-i wcześniej wymieniłem inne MMORPG :P
Ja pogrywam i uwielbiam Lineage 2. Boska gra. Poprostu ma tak wspaniały klimat że trudno się od niej oderwać. Pierwasza gra w której zdażyło mi się stanąć moją opstacią i...oglądać krajobrazy Gram na Dragonie ale nie czuje się mocno związany emocjonalnie z tym serwerem a jak po wyjściu z forum i włączeniu gra okaże się że dalej padnięty to chyba zmienie na cuś innego. Może ktoś mi jakiegoś doradzi bo w sumie grałem tylko na dragonie.
Ale ogólnie l2 to najlepsza gra w jaką grałem. Jest taka piękna i wogóle taka klimatyczna a w dodatku to bardzo dobrzy RPG...
ja wręcz napier*****em w lineage`a przez miesiac ale sie znudzilo w konu - klan sie rozpadl, wlasciciel serwera okazal sie totalnym chamem etc.
_________________ "Jedna rzecz jest tak pewna jak zgon,
My zmienimy się i rzeczy nam drogie zbledną,
Tak jak już zbladły nie raz,
Znikną tak jak piana na wodzie,
Jak na brzegu piach."