szczególnie rzuca sie w oczy to stawanie na palcach, popracuj nad tym aby stopa podczas kopnięcia cała przylegała do podłoża,
MMarciNN [Usunięty]
Wysłany: 7 Wrzesień 2005
zatoichi napisał/a:
Fajnie machasz nunem, ale po co te kopniecia?
A po co machanie nunem ?
To fakt że kopać ładnie nie potrafie ale staram się :) dodałem je tam bo chcialem zebrać spóścizne moich umiejętności.. Które jak widać są niestety niskie. Cóż począć zdrowia nie mam to i trenować za brdzo nie moge. Ale właśnie sie staram nie unosić się na palcach podczas kopania, z tym że jednak nie wychodzi i trudno mi jakoś.
wow naprawde nieźle dajecie tymi nunami ... jestem pod wrażeniem w tak niedługim czasie tyle sie nauczyć .szok:D
moze za jakis czas i ja cos wstawie ;]
MMarciNN [Usunięty]
Wysłany: 23 Październik 2005
No to może kolejny samplerek z września .. niestety nun było w odstawce i podstawowe przełożenia niewychodzą zbyt dobrze.. Ale i tak wyszło nawet ok. Teraz dopracowałem pare ciekawych myków, ale akurat pogoda się zaczęła psuć i nie ma kiedy nagrać..
Chciałbym zobaczyć w tym temacie link do filmiku z nunem którego autorem była by dziewczyna a wy chłopaki ?
Nie ma ich za wiele na tym forum ale może któraś się postara. Z tego co wiem to ostro ćwicża wszysktie techniki
ha z aparatem to sie coś wymyśli , gorzej z umiejętnościami . . .
troche załuje ze zima jest bo nie ma gdzie trenować w domu to sami wiecie ,nie bardzo ;p
chociaż gdyby ładny śnieg był to na bałwanku dałoby sie potrenować ,a tu nic .
szkoda ,że wczesniej na to nie wpadłam np:w wakacje <marzyciel>
teraz to najwczesniej na wiosne coś wyjdzie ;/
chyba trzeba odprawic jakies ZŁE i mroczne rytuały aby wywołać śnieg aby opłacić bałwany statystów
PS masz szefie zadanie :P dodaj emotikone ze ZŁYM i mrocznym rytuałem
_________________ "Jedna rzecz jest tak pewna jak zgon,
My zmienimy się i rzeczy nam drogie zbledną,
Tak jak już zbladły nie raz,
Znikną tak jak piana na wodzie,
Jak na brzegu piach."