na Bemowie w sumie nie wszędzie jest bespiecznie ;)
nie wiem w której części mieszkasz, ale okolice np "centrum bemowo" i droga rowerowa to tak różnie bywa..
Odkąd mojego wroga towarzystwo zalęgło się zimą na basenie, stanowczo nie jest tam bezpiecznie. Boję się też wieczorem wracać samemu z kina. Tam są puchy, a ludzi polujących na kinomaniaków nie brakuje.
Ostatnio z kolei zaczepia mnie jakiś nadęty, sepleniący baran- do tego jeden z jedynych w skejtowskiej dzielnicy dresów. Wracam z kijem bo i plecakiem wyładowanym bronią a on: "yo gruby co na rybach byłeś hahaha" śmiał się z gnojami młodszymi o 3 lata. Czekam tylko, aż spotkam go jak będzie ciemno. Jak nic mnie obrabuje. Chyba, że moc (broń ;).) bedzie ze mną.
Z kolei trenowałem z kolegą koło lotniska a jacyś goście zaczepiali mnie z odległości 30 m "patrz on ma nunchaku... samuraje buahaha"
Takie bemowo- prędzej cię wyśmieją niż coś ci zrobią. A jak się śmieją to też z bezpiecznej odległości.
Na albertyńskim to 3 przystanki ode mnie, podobno dostał 8 ran kłutych w klatkę, podobno cracovii się nie spodobał bo szedł akurat ulicą, mój qmpel widział jak go wsadzają do karetki, podobno Nowa Huta jest bezpieczna, powodzenia naprawdę myślicie że winna jest jedna osoba ???
Ostatnio zmieniony przez angelus88 31 Maj 2005, w całości zmieniany 1 raz
U nas w wawie wywożą do lasu i wybijają zęby młotkiem. (chodzi o kibiców legii i polonii)
Czytałem o takim przypadku na www.gazeta.pl
angelus88 [Usunięty]
Wysłany: 5 Czerwiec 2005
Dziś o 21:55 jest POD NAPIĘCIEM z Nowej Huty w sprawie tego zabitego kolesia na Albertyńskim. Nie lubię prowadzącego (nie tylko po reklamie flinstonów gdzie się całkowicie ośmieszył i stracił swoją lichą kompetencję jaką miał w moich oczach) ale dziś obejżę.
Ale w sumie to ładnie to wszystko przerobili. Nie ogladałem Pod napięciem, ale w superwizjerze to ludzi od scenariuszy mają naprawdę dobrych, oni powinni ksiązki pisać a nie ludziom wiadomości przedstawiać.
_________________ Autor tego posta informuje, że bywa skrajnie nietolerancyjny i często miewa w poważaniu resztę świata.
Dziękujemy za uwagę.
gilotyna [Usunięty]
Wysłany: 4 Lipiec 2005
Dla mnie zgroza ze takie osiedla są u nas w Europie
czy te dresy nie widzą zę są obciachowe ,mają złą opinię i są hamscy? (nie chodzi mi o ludzi noszących dresy bo tak im sie podoba i jest wygodnie tylko o tych co klną napadają na ludzi i myślą że są ontopic a są obciachowi )
angelus88 [Usunięty]
Wysłany: 5 Lipiec 2005
gilotyna napisał/a:
Dla mnie zgroza ze takie osiedla są u nas w Europie
czy te dresy nie widzą zę są obciachowe ,mają złą opinię i są hamscy?
Tym to bym się najmniej martwił, oni zabijają dla telefonu, albo zrobią Cię kaleką do końca życia, tym bym się bardziej martwił
Yakubu [Usunięty]
Wysłany: 5 Lipiec 2005
Problem w tym, że to są pozbawieni uczuć wyższych socjopaci bez wyobraźni. Po pierwsze taki nie rozumie, że pobić kogoś/okraść/zabić to źle. Po drugie nie potrafi sobie wyobrazić konsekwencji swojego postępowania. I tak można po trzecie, czwarte i piąte... Straszne ale prawdziwe
U mnie w kochanej Łodzi też takich nie brakuje, a są okolice ze szczególnym zagęszczeniem tego łąjna.
Ooo.. artykuł naprawde dobry.. Mieszkam na największym blokowisku Rybnika.. widać wszedzie blokersów, nawet teraz... siedzą pod moim blokiem i się drą pijani.. Ale nigdy nie przypuszałbym że oni są aż tak dziwnie nastawieni do świata.. no cóż.. popieram jakiekolwiek akcje wyciągania ludzi z takiego bagna..
I trzeba coś zrobić (i to szybko) z tym problemem, albo wyjechać do innego kraju (chciałem napisać "bardziej cywilizowanego" ale napiszę "mniej dzikiego")
byq [Usunięty]
Wysłany: 16 Listopad 2005
Dzisiejsze czasy sa takie, ze zaczepi sie jakis ziomek, sklepiesz mu maske, a za chwile leci na Ciebie cala kamienica. I powiedzcie mi czy warto narazac sie tylko po to, by pokazac komus, ze jest sie lepszym?? Najlepiej jak najszybciej sie oddalic, bez wzgledu na to, co o nas powiedza inni. Zreszta mozecie pzreczytac moj post w temacie "moj pierwszy raz" tam jest to dokladniej opisane.