Poprzedni temat «» Następny temat
pan małysz
Autor Wiadomość
wojownik 
Szefu

Trenuję: BOKKEN
Wysłany: 10 Marzec 2005   pan małysz

Nie wiem czy intersujecie sie skokami bo ja tak od czasu do czasu, jak jestem w domu to zawsze ogladam. W tym roku jednak nie bardzo ma sie an to ochote bo widac ze cos nie idzie naszej ekipie.
Jak myslicie kto jest bardziej winny ? trener czy skoczkowie ? Powiedzmy sobie wprost druzyny nigdy nie mielismy a malysz chyba powoli sie WYPALA :(

marsik 
Posiada 2 dan

Wysłany: 11 Marzec 2005   

Według mnie nie jest źle, a powiedział bym że jest nawet lepiej niż było. Dwa lata temu do konkursu kwalifikował się tylko Małysz, teraz w zawodach mamy zawsze conajmniej dwóch, trzech skoczków, którzy często kwalifikują się do "30". Małysz może nie skacze tak jak kiedyś, ale on ma już swoje lata i zrobił dla skoków to czego jeszcze nikt nie dokonał (trzy razy z rzędu kryształowa kula). Mamy bardzo zdolną młodzież, która pokazała już że potrafi wygrywać wielkie imprezy (Stoch, Rutkowski). Dzięki Małyszowi skoki ćwiczy teraz skoki 3 razy więcej dzieci niż kilka lat temu którzy już pokazali że są bardzo utalentowanie.

wojownik 
Szefu

Wysłany: 17 Marzec 2005   

z tego co ja widze to w naszej ekipie jest zle, ogolnie POLSKA zrobila jakeis postepy w ostanich 5 latach ale na dzien dzisiejszy nie mamy ani jednego zawodnika ktory doleci do 200 metrow.... zobaczcie na inne kraje zawsze przynajmniej jeden zawodnik skacze tak aby sie znalesc w pierwszej dziesiatce a my ?

a tego tam tego cos mi nie wyszlo...
a tego tam tego mocno z tylu wialo
a tego tam tego nie ten kombinezon
a tego tam tego jeszcze nie wiem co sie stalo...
a tego tam tego bedzie dobrze - pod warunkiem ze inni cos spieprza a nam sie uda ...

to wszyskto dlatego ze nie mamy dobrego sztabu szkoleniowego

wojownik 
Szefu

Wysłany: 27 Styczeń 2006   

Kibicujecie małyszowi ?

Ja tylko wtedy jak lata tak na pierwsża piątke :mrgreen:
Jak myślicie czy są szanse aby wygrał w ten weekend ? Jest na swoje skoczni więc może mu sie poszczęści ? Trening i kwalifikacje wyglądaja w miere dobrze.

szwagier 
Posiada 4 dan

Wysłany: 27 Styczeń 2006   

ja tam skoków nigdy nie oglądałem i ogladac raczej nie bede, dla mnie za mało dynamiczny sport, ale podziwiam odwage skoczków 8) a co do naszego Małysza to niech mu narta lekką będzie

angelus88
[Usunięty]

Wysłany: 28 Styczeń 2006   

dziś był 4 Małysz rządzi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: wznosimy z niego :piwo i trzymamy kciuki żeby innych :kij na łopatki a jak jakiś 8) będzie chciał go zdeklasować to się go :k albo :gans: i jużwszyscy będa :mrgreen: bo Małysz jest the best :!: :wink: ale narazie :ciii żeby nie zapeszyć bo Małysz może się :oops: a w tedy nici :roll:

doska 
Posiada 2 dan

Wysłany: 8 Luty 2006   

hmm..no w tym roku tez im nie za bardzo idzie ;]...

Odpowiedz do tematu