Nie wiem czy intersujecie sie skokami bo ja tak od czasu do czasu, jak jestem w domu to zawsze ogladam. W tym roku jednak nie bardzo ma sie an to ochote bo widac ze cos nie idzie naszej ekipie.
Jak myslicie kto jest bardziej winny ? trener czy skoczkowie ? Powiedzmy sobie wprost druzyny nigdy nie mielismy a malysz chyba powoli sie WYPALA
Według mnie nie jest źle, a powiedział bym że jest nawet lepiej niż było. Dwa lata temu do konkursu kwalifikował się tylko Małysz, teraz w zawodach mamy zawsze conajmniej dwóch, trzech skoczków, którzy często kwalifikują się do "30". Małysz może nie skacze tak jak kiedyś, ale on ma już swoje lata i zrobił dla skoków to czego jeszcze nikt nie dokonał (trzy razy z rzędu kryształowa kula). Mamy bardzo zdolną młodzież, która pokazała już że potrafi wygrywać wielkie imprezy (Stoch, Rutkowski). Dzięki Małyszowi skoki ćwiczy teraz skoki 3 razy więcej dzieci niż kilka lat temu którzy już pokazali że są bardzo utalentowanie.
_________________ Autor tego posta informuje, że bywa skrajnie nietolerancyjny i często miewa w poważaniu resztę świata.
Dziękujemy za uwagę.
z tego co ja widze to w naszej ekipie jest zle, ogolnie POLSKA zrobila jakeis postepy w ostanich 5 latach ale na dzien dzisiejszy nie mamy ani jednego zawodnika ktory doleci do 200 metrow.... zobaczcie na inne kraje zawsze przynajmniej jeden zawodnik skacze tak aby sie znalesc w pierwszej dziesiatce a my ?
a tego tam tego cos mi nie wyszlo...
a tego tam tego mocno z tylu wialo
a tego tam tego nie ten kombinezon
a tego tam tego jeszcze nie wiem co sie stalo...
a tego tam tego bedzie dobrze - pod warunkiem ze inni cos spieprza a nam sie uda ...
to wszyskto dlatego ze nie mamy dobrego sztabu szkoleniowego
Ja tylko wtedy jak lata tak na pierwsża piątke
Jak myślicie czy są szanse aby wygrał w ten weekend ? Jest na swoje skoczni więc może mu sie poszczęści ? Trening i kwalifikacje wyglądaja w miere dobrze.
ja tam skoków nigdy nie oglądałem i ogladac raczej nie bede, dla mnie za mało dynamiczny sport, ale podziwiam odwage skoczków a co do naszego Małysza to niech mu narta lekką będzie
angelus88 [Usunięty]
Wysłany: 28 Styczeń 2006
dziś był 4 Małysz rządzi wznosimy z niego i trzymamy kciuki żeby innych na łopatki a jak jakiś będzie chciał go zdeklasować to się go albo i jużwszyscy będa bo Małysz jest the best ale narazie żeby nie zapeszyć bo Małysz może się a w tedy nici