To bedzie taki maly skromny temat z pytaniem jakie postacie z anime (bądz mangi) lubicie.(Ja zaczne pierwszy:D) kolejno, Asuka ,gatsu (berserk ) Vashu ,Gaara,kakashi,sasuke,Tsume (Wolf's Rain) hmmm...i chyba to wszysko jesli chodzi o moich ulubionych pupili (troche malo wiem ) A! i jeszcze Ed z i roy mustang(full metal alchemist)
głównie postacie z Dragon Balla i Naruciaka, ostatnia pozycja to wyjątek
_________________ "Namida shita kaze wo atsumeteitaina.Nami no sagitsukatte kanata e kaketeku.Kaku kowaku natteru uchi ha tookutemo. Egai ta mirai e tsuzukiteru."
1.Son Goku
2.Vegeta
3.Trunks
4.Son Gohan
5....
chyba wszystkie postacie z Dragon Ball'a
Uwielbialem ten serial i uwazam go za najlepszy ze wszystkich
MMarciNN [Usunięty]
Wysłany: 22 Październik 2005
1. Gigi Sulivan - miodzo (ahh te białe majteczki)
2. Trunks z Mieczem.. miodzio mieczyk
3. Son gohan z Mieczem.. miodzio półtorak
4. Songoku malutki z patykiem.. miodzio patyczek
5. HotRod z Transformersów(w filmie pełnometrażowym)
6. no niech bedzie ten Yamsha
że też nikt nie wymienił Kenshina i Hajime Saito (chociaz to tez postac historyczna ^^) albo Judeau z berserka (chyba tak sie pisalo jego imie-.-) ogolnie w kazdym anime jakie oglądam znajduję jakąś postac którą polubie iwec mi ciezko jest okreslic te najbardziej lubiane... chociaz... chyba to będą Mugen i Jin (samurai champloo) i Rock Lee + Naruto. Ooo! i jesazcze Edward a FMA (ten sam kompleks co ja - tez jestem kurdupel jak na moj wiek )
_________________ "Jedna rzecz jest tak pewna jak zgon,
My zmienimy się i rzeczy nam drogie zbledną,
Tak jak już zbladły nie raz,
Znikną tak jak piana na wodzie,
Jak na brzegu piach."
Yakubu [Usunięty]
Wysłany: 30 Październik 2005
Dużo anime nie znam, ale niech będzie Jin (Samurai Champloo).
ja też na ten temat wiedzą nie grzeszę... ale znam kilka
Motoko - Ghost in the Shell
Chii - Chobits
San i Ashitaka - Princess Mononoke
Totoro - Mój Sąsiad Totoro
Yamato - Suzuka
ale najbardziej wymiatają :
Motoko i Mitsune z Love Hina :)
hmmm co ja tam jeszcze widzialam... ew. pózniej dopisze
ok. obejrzałam dzisiaj Full Metal Panic, prawie całą serię... bo nie mam tylko chyba 7 odcinków ale muszę powiedziec, że jedne z jepszego anime jakie widziałam!! kolejni bohaterowie:
- Sousuke Sagara i Kaname Chidori - są bezbłedni... ten gnatami do szkoły, ta mu w łeb po prostu super :)
- Sousuke Sagara i Kaname Chidori - są bezbłedni... ten gnatami do szkoły, ta mu w łeb po prostu super :)
ty sadystko ! gdyby chłopak przyniósł gnata do szkoły żeby Ciebie bronić przed zabójcami/porywaczami tez byś mu w twarz strzeliła??
Jak na brzegu piach."
jakby ciągle latał z tym glockiem i wymachiwał nim non-stop bez przyczyny, bądź bzdurnych powodów to dałabym mu kilka razy w główkę - tak żeby dotarło. Ale naprawdę Sousuke jest bardzo zabawny - nawet jeśli o tym nie wie, te jego głupie pytania z poważną miną są boskie i te jego wtopy ... albo jak do szkoły przyniósł kałacha (ale nie jestem pewna czy to AK47 był, możliwe że był to M4 lub M16)
a właśnie czy Full Metal Panic The Second Ride - to 2 seria??
Jak na brzegu piach."