niech ktoś powie, że nie tylko ja czekam z tak wielkim utęsknieniem na wiosnę <chlip> juz mam dosyc tej zimy -.- wiosna = parkour
_________________ "Jedna rzecz jest tak pewna jak zgon,
My zmienimy się i rzeczy nam drogie zbledną,
Tak jak już zbladły nie raz,
Znikną tak jak piana na wodzie,
Jak na brzegu piach."
Wiesz, ponoć żeby być snajperem, trzeba być psychopatą... Nie dziwię się więc
Cytat:
Niestety nie mam wyczucia rytmu(a może mam tylko tego nie odkryłem? )i raczej nienadawałbym się na perkusiste.
A po co Ci wyczucie rytmu? Wystarczy uderzać mniej więcej rytmicznie... I niech zespół się dostosuje Nawet dowcipy o perkusistach koncentrują się na ich braku inteligencji i wyczucia rytmu itd. Ale tak na poważnie, mnie jako bębniarzowi dobre wyczucie rytmu wręcz przeszkadza-bo na przykład "ściągam" rytm z basu, kiedy mam grać 2 razy szybciej.
Meryl napisał/a:
poza tym Dragunov jest przepiękny, a Desert Eagle dlatego, że ma kopa i niezła armata z takiej broni krótkiej.
Podziwiam, szczerze... Mnie po pierwszym strzelaniu przez 2-3 tygodnie bolały nadgarstki, ale nic to, bo przecież po Orzełku następna w kolejce używania jest artyleria rakietowa
Meryl napisał/a:
gitarę wybiera się nie tylko z racji zapędu ale także jej ceny, wielkości i użyteczności - lekka, przenosisz gdzie chce, w pokoju stać moze bez problemu i głośna nie jest, a perkusja - piękny sprzęt ale drogi, trudnodostępny i nieprzenośny :)
Niestety, niestety, w pełni się zgodzę z wadami, a nawet dodam jeszcze jedną-kiedy ludzie słyszą jakiś riff gitarowy, od razu coś kojarzą, a sekwencji perkusyjnej w ogóle Ale nic nie wygląda lepiej niż zestaw bębnów naprzeciw wejścia Teraz marzą mi się czarno-czerwone, ale studiowanie nie pozwalałoby się nimi nacieszyć.
_________________ Strzeżcie się łódzkich medyków!
"Ja nie skamlę, nie, ja pluję w twarz!
Jestem śmieszny Czort, więc śmieję się!"
Yakubu [Usunięty]
Wysłany: 10 Luty 2006
Dziwne juz mam dzis skojarzenia:
snajper z Dragunovem = elf z lukiem
gość z Desertem = krasnolud z toporem :P
MMarciNN - teraz Junaki sa w cenie wiec sie bedziesz musial wykosztowac :]
Ja o perkusji marzę od 6 klasy podstawówki Narazie mam same pałeczki którymi walę najcześciej w łóżko. Ale cierpliwość prawdopodobnie zostanie wynagrodzona, bo w maju 2007 moja skończą budować osiedle na które się wyprowadzi moja siostra i gdzieś w wakacje przejmę jej pokój w którym będzie stała ONA - PERKUSJA firmy Mapex z zestawem talerzy Zildijan (no, chyba, że znajdę coś z Pearla ). Dobrze, że mieszkam w domku jednorodzinnym :) Narazie mam na to około 500zł, ale po drodze będzie gwiazdka, 18-tka, imieniny, pięknie zdana matura (yeah, right :P ) także myślę, że uda mi się coś fajnego kupić.
A jeśli chodzi o inne pasje: kręcenie filmów (szukam chętnych dziewczyn! hahaha :P ), pisanie różnych opowiadań, itp., kreatywne nicnierobienie :), pseudofilozoficzne rozmyślanie o wszystkim i o niczym, komputery i gry komputerowe, granie w kosza (ćwierćamatorsko), rozśmieszanie innych (to chyba największa pasja) a także trochę zaczynam się interesować kulturą japońską (polecam książkę Ryokan, w Empikach jest).
_________________ I love smell of napalm in the morning...
Wysłany: 31 Marzec 2006
moja inna psaja niż nun jest parkour i XMA trenuje od wkacji 2005. Wędkarstwo tez jest u mnie na wysokim poziomie. Kiedyś prubowałem jezdzic na desce ale zaprzestalem tego bo nie mialem z kim a samemu to nie bylo sensu no i w koncu deske zlamalem i tak to wygladalo.
_________________ Gdy ty spisz twój przeciwnik trenuje.
Jak nie teraz to kiedy bedzie dane nam to przeżyć ??? THUG LIFE
Ostatnio zmieniony przez Olajda$ 31 Marzec 2006, w całości zmieniany 1 raz
inne pasje poza sztukami walki?
w moim przypadku to:
- modelarstwo historyczne (ze szczególnym naciskiem na starożytność, średniowiecze i okres napoleoński)
- akwarystyka
- wspinaczka skałkowa
- jazda konna
- turystyka górska
- literatura (zwłaszcza historia, fantasy, sf)
- biała broń
_________________ spieszmy kochać ministrów - tak szybko odchodzą
Czytanie, głównie fantasy i s-f, ale Pilchem nie pogardzę ;-), Johnem Le Carre też;-) Poezję też lubię.
Muzyką z kolosalnym naciskiem na rocka i bluesa, ale Manhattan Transfer i Beethoven też paszą;-)
Filmy, najbardziej lubię Jima Jarmuscha, Ethana i Joela Coenów, Guy'a Ritchie, Quentina Tarantino oraz Martina Scorsese. A z seriali: "House of Cards", "Game of Thrones", "Breaking Bad", "Hotel Zacisze" (stary jak świat), "The Knick" i chyba to wszystko;-)
Gadanie o mnie;-) (jestem narcyzem)
Lubię sport i sztuki walki.
Robienie i picie (w sumie wszystkiego co ma procenty) win oraz cydru;-)
Jedzenie.
Kawa.
I bardzo lubię obrazy Warhola, Dali i Besińskiego.
Chemiaaaaaaa;-)
_________________ Come to the dark side, we have cookies.
Trenuję: Sztuki walki
Wysłany: 18 Sierpień 2017
Poza głównym sportem, bardzo lubię jeździć na rowerze, zwłaszcza gdy jest piękna pogoda! Ostatnio nawet kupiłem sobie takie fajne rękawiczki na rower: https://4f.com.pl/rekawiczki_rowerowe_uniseks_rru202_-_czarny,571,113676.html Wcześniej nie pomyślałbym, że tak fajnie chronią ręce w czasie jazdy, a tu akurat promocja i dobra cena była!