taa, tylko czemu ona jest ze kratami, popatrz na te smutne oczęta, spoglądające z błagalnym spojrzeniem
no to jest prawdziwa BESTYJA... inaczej fota nie mogłabym jej strzelic... lata jak zła po całym terenie :) dlatego za kratami, tak to ciągle jest wypuszczona. jak znajde jakies inne foto to zarzuce
no wiesz... :] raz lepiej, raz gorzej.
teżmiałam kiedyś jamnika, bardzo podobnego do Twojego. wykupił sobie 12 lat życia, poczym skonał biedak na raka żołądka... chyba o ile dobrze pamiętam, bo to dawno było. Był tak gruby... prawie jak kot Oceansoul'a ;)
_________________ :)
MMarciNN [Usunięty]
Wysłany: 19 Luty 2006
Tak z Ciekawości.. dlaczego temat o naszych bestiach jest w dziale Multimedia ?
no własnie... :] może dlatego, że należy wklejac fotki pupili... albo co... :) za to pytanie powinieneś dostac od Chidori... :]
_________________ :)
MMarciNN [Usunięty]
Wysłany: 20 Luty 2006
Meryl napisał/a:
no własnie... :] może dlatego, że należy wklejac fotki pupili... albo co... :) za to pytanie powinieneś dostac od Chidori... :]
Zakładam że w Łeb ;) Podniecające uderzenie w głowe ?
Ja mam byc Sagara ? Przesadzasz.. jestem mały gruby i włochaty, co całkiem jest przeciwne do wyglądu Sagary.
Ty już chyba masz za dużo tego FMP ;) Co za dużo to nie zdrowo.
Ostatnio zmieniony przez MMarciNN 20 Luty 2006, w całości zmieniany 1 raz
aaaa zapomniałam dodac jakie mam jeszcze bestyje w domu... :] mam papużki (faliste) i tonę rybek... fotek niestety brak, ale może kiedyś to uzupełnie... :]
co do offtopa, to znowu wszystko MMarciNN :] to on ten zły i niedobry...