Trenuję: Ju Jitsu
Wysłany: 2 Czerwiec 2006
Szefu problem w tym, że ja jej nie zniszczę, to ci moge od razu powiedzieć. Ja mam żezana zasadę, nie niszczę cudzych rzeczy, a już SZCZEGÓLNIE rzeczy anioła...
Co do samego anioła, trening rzeczywiście był słabowity, nie było nawet okazji chociaż troszkę coś popsuć ;/
Szefu problem w tym, że ja jej nie zniszczę, to ci moge od razu powiedzieć. Ja mam żezana zasadę, nie niszczę cudzych rzeczy, a już SZCZEGÓLNIE rzeczy anioła...
Co do samego anioła, trening rzeczywiście był słabowity, nie było nawet okazji chociaż troszkę coś popsuć ;/
Jak będziesz miał okazję to zrób taki konkretny test wytrzymałościowy a jak się coś stanie to dodam do jakiego zamówienia. Jak jeszcze będą :P
Tylko nie czkaj do wrzesnia bo mi chodzi o konkretne informacje. Najlepiej zrób to na wczoraj :)
troszke z opoznienim ale co tam
test wytrzymalosciowy wypadl ok, kamy wytrzymuja calkiem mocne uderzenie bo lub bokkenem
natomast od wczoraj jestem szczesliwym posiadaczem stalowych kama od wodza - bardzo fajniutkie, swietnie leza w rece, bardzo dobrze sie imi macha - dobry, bardzo dobry sprzet!
_________________ spieszmy kochać ministrów - tak szybko odchodzą