Poprzedni temat «» Następny temat
PK

Co to Parkour
Taki park kur
11%
 11%  [ 2 ]
Jakieś dobre żarcie
0%
 0%  [ 0 ]
lecz się człowieku !!!!!
16%
 16%  [ 3 ]
takie inne bieganie ;)
72%
 72%  [ 13 ]
Głosowań: 18
Wszystkich Głosów: 18

Autor Wiadomość
Itachi 
Posiada 2 dan

Wysłany: 12 Wrzesień 2005   

biegam już około 2óch miesięcy, należe do Teamu QouickSilver-Wieliczka, piękna rzecz, polecam wszystkim ;)

p.s - jak ktoś jest z okolic Wieliczki, Krakowa to zawsze można się ustawić na trening, bo jak narazie nie słysze, żeby jakiś zlot był organizowany...ostatnio był w sierpniu, pod Obi, centralnie koło Tesco, jak się na wieliczke jedzie..kto był to wie, że było zajebiście :))

www.narutostory.net

angelus88
[Usunięty]

Wysłany: 12 Wrzesień 2005   

Itachi napisał/a:
biegam już około 2óch miesięcy, należe do Teamu QouickSilver-Wieliczka, piękna rzecz, polecam wszystkim ;) p.s - jak ktoś jest z okolic Wieliczki, Krakowa to zawsze można się ustawić na trening,
Bywasz czasem w NowejHucie ? Jak już coś będę umieć to może się ustawimy :?: Widziałem Waszą stronkę 8) :wink: Biegamy z kumplem, jeszcze mało umiem ale pracuję nad sobą :kij

Itachi 
Posiada 2 dan

Wysłany: 13 Wrzesień 2005   

angelus88 napisał/a:
Bywasz czasem w NowejHucie ?
nie jestem samobójca :mrgreen: a tak serio, to bardzo żadko i jak coś w godzinach dziennych lub popołudniowych i okazjonalnie do kina do plazy lub m1 ...w inne miejsca sie nie szwędam, a wieczorkiem wogóle wole omijać to miejsce :mrgreen: ale jak coś to mów ja zawsze jestem chętny do pobiegania , zawsze można się ustawić.

ps. jutro o 16, jak zawsze w środy biegamy w terenie ;) wieliczka, pod liceum ogólno..koło cmentarza, zapraszam :)

www.narutostory.net

Fish 
Posiada 4 dan

Trenuję: Trenowałem: Iaido/kenjutsu & Oyama Karate
Wysłany: 13 Wrzesień 2005   

ale żem dzisiaj zaliczył glebę :/ probowalem zrobic speed voulta na lewej ręce z bardzo malego rozbiegu z odbiciem prawa noga od sciany... raz sie udalo ale za drugim razem nie za bardzo:/ palcami lewej nogi zachaczylem o rurke i polecialo sie do przodu na szczupaka - teraz mnie dosc mocno boli nadgarstek (zle lądowanie:/). Mam nauczke na przyszłość - teraz sie lepiej przyloze do treningu padów :D ale dopiero jak ręka wyzdrowieje :oops:

PS moze jest ktos chcący skakac lub juz skaczący z Wrocławia??
Znikną tak jak piana na wodzie,
Jak na brzegu piach."

Shogun 
Posiada 2 dan

Trenuję: sztuki walki
Wysłany: 17 Wrzesień 2005   

u mnie kilku ludzi też biega, właściwie to mówią, że idą "skakać" no wszystko zależy od trasy, więcej biegu czy skoków, ogólnie super sprawa, znam też gościa co przeskakuje Malucha, oczywiście przez dach a nie maske :wink:

Draco 
Posiada 1 dan

Wysłany: 21 Wrzesień 2005   

Ja ostatnio miałem ciekawą akcje z przeskakiwaniem na dachu :) Biegne sobie, hop a ładnie rękoma przniosłem ciało na drugą strone i roll na piasku, a tam na skrzyżowaniu na mnie smerfiaki patrzą takie oczy na mnie ---> :shock: a ja ładny uśmiech :mrgreen: i w nogi :P zaczeli za mną biec ale wymiękli przy pierwszym murku :P

rolland
[Usunięty]

ta.... 8)
Ostatnio sobie ćwiczyłem z kolegami. Akurat skakalismy po murkach i nagle jakis wkurzony koles wbija ok 30 lat, lapie jednego z kolegow za fraki i krzyczy: "zaraz zadzwonie po policje gówniarzu!!!" Młody pobladł wystraszony. Jakież było nasze zdziwenie gdy akuratnie przechodząca staruszka, widzac incydent podeszla i zaczela mowic do tego 30-latka cos w stylu: "panie zostaw go... nie ogladasz pan telewizji czy co? to taki nowy sport co go w telewizji wymyslili". Koles zaczerwienil sie i odszedl, a my w smiech.
Sytuacja fajna i zabawna ;) do dzis ja wspominamy ze smiechem... :wink:

wojownik 
Szefu

Trenuję: BOKKEN

może ta babcia chciala z wami potrenowac ;]

XFactor 
Posiada 4 dan

Trenuję: karate shotokan
Wysłany: 22 Wrzesień 2005   

Ale jaka fajna, młoda duchem :!: :D Nigdy bym się takiej sytuacjie nie spodziewał.

Arlo 
Posiada 2 dan
Furczący Arlo

no smiejecie sie..... w babci drzemie moc! Znany byl swojego czasu przypadek sedziwej staruszki ktora namietnie i regularnie odwiedzala kafeje internetowa. Zaniepokojony codzienna nieobecnoscia babci wnuczek udal sie razu pewnego za nia na szpiegi. Oczywiscie babcia walczac z reumatyzmem dotarla do kafejki, wziela swoja porcje lekow na serducho, przywitala sie z kafejmenem jak ze starym kumplem i usadowila sie wygodnie przed kompem. Zdziwienie szpiegujacego wnuczka wzroslo kiedy dostrzegl iz babunia odpala kłejka arene. No ale jeszcze spoko. Wnunio odczekal chwile i znow zerknal co babcia robi w tym kłejku i ...... malo zawalu nie dostal......Babcia wymiatala jak stary szpecu, wymiotla wszystkich, utrzaskala tyle fragow ze drugi mial do niej liczbe astronomiczna, wykonywala manewry jak mistrz i znala wszystkie plansze i odglosy zbieranych broni przez przeciwnikow.

Takze uwazajcie zanim zaoferujecie przygodnej babince smiszna łatke:))))

Fish 
Posiada 4 dan

Trenuję: Trenowałem: Iaido/kenjutsu & Oyama Karate

a skąd jest Ci znany ten przypadek?? bo wydaje mi sie troche nieprawdopodobny:D mnie to jak juz to tylko wyganiaja babcie z miejscowek :/ a młodsi ludzie reagują tak: "wypieprzac mi z tego balkonu!!!" albo tak: "zaraz tam do ciebie wejde i wtedy pogadamy" (autentyczne przypadki :twisted: )- no i wtedy trzxeba sie zwijac :/
Znikną tak jak piana na wodzie,
Jak na brzegu piach."

Arlo 
Posiada 2 dan
Furczący Arlo

kiedys czytalem o nim chyba w cd action

Odpowiedz do tematu