Poprzedni temat «» Następny temat
Kama treningowa
Autor Wiadomość
Krigan 
Posiada 1 dan

Trenuję: Ju Jitsu
Wysłany: 2 Czerwiec 2006   

Szefu problem w tym, że ja jej nie zniszczę, to ci moge od razu powiedzieć. Ja mam żezana zasadę, nie niszczę cudzych rzeczy, a już SZCZEGÓLNIE rzeczy anioła...

Co do samego anioła, trening rzeczywiście był słabowity, nie było nawet okazji chociaż troszkę coś popsuć ;/

wojownik 
Szefu

Trenuję: BOKKEN
Wysłany: 19 Czerwiec 2006   

Krigan napisał/a:
Szefu problem w tym, że ja jej nie zniszczę, to ci moge od razu powiedzieć. Ja mam żezana zasadę, nie niszczę cudzych rzeczy, a już SZCZEGÓLNIE rzeczy anioła...

Co do samego anioła, trening rzeczywiście był słabowity, nie było nawet okazji chociaż troszkę coś popsuć ;/
Jak będziesz miał okazję to zrób taki konkretny test wytrzymałościowy a jak się coś stanie to dodam do jakiego zamówienia. Jak jeszcze będą :P
Tylko nie czkaj do wrzesnia bo mi chodzi o konkretne informacje. Najlepiej zrób to na wczoraj :)

aniol 
Posiada 2 dan

Trenuję: jiujitsu
Wysłany: 3 Październik 2007   

troszke z opoznienim ale co tam
test wytrzymalosciowy wypadl ok, kamy wytrzymuja calkiem mocne uderzenie bo lub bokkenem
natomast od wczoraj jestem szczesliwym posiadaczem stalowych kama od wodza - bardzo fajniutkie, swietnie leza w rece, bardzo dobrze sie imi macha - dobry, bardzo dobry sprzet!

Odpowiedz do tematu