dla mnie najlepszym chyba programem do obrobki jest Ulead Video Studio ja posiadam ver 4.0se i poszukuje ver 8.0 w tym programie mozna zrobic bardzo duzo. dolozyc litery muzyke z cd audio lub z mp3, polaczyc bardzo efektownie dwa filmiki, zapisac je jako avi, mpg lub co tam se chce. jedyna wada to ze filmiki musza byc nagrywane przy uzyciu tego wasnie programu ii nie moga byc importowane z innych. ale mnie to nie przeszkadz pozniewaz tak prostego w obsludze programu naprawde jeszcze nie widzialem, a skoro ja umiem go obslugiwac to chyba naprawde jest looz:) jesli ktos posiada nowsza od 4.0se plss kontakt ze mna na priv.
ps. w wersji 8.0 mozna juz obrabiac filmiki nakrecone innymi programami
Ostatnio zmieniony przez piotreksu 2 Marzec 2005, w całości zmieniany 1 raz
Posiadam pare filmów w formacie divx które chciałbym przerobić na DVD lub VCD. Problem w tym że są to filmy w języku angileskim i z polskimi napisami w osobnym pliku .txt (których mój odtwarzacz DVD nie czyta).
Mam więc takie pytanie: Czy istnieje jakiś program aby napisy zapisać w ścieżce filmu??
_________________ Autor tego posta informuje, że bywa skrajnie nietolerancyjny i często miewa w poważaniu resztę świata.
Dziękujemy za uwagę.