Co myślicie o nowym wynalazku adidasa, czy Waszym zdaniem zrewolucjonizuje rynek obuwniczy? Myślicie, że markowe obuwie potanieje czy adidas_1 będzie jedynie kolejnym butem z najwyższej półki.
te butki mają kosztować 250$ i ukażą się w USA w grudniu br. cały bajerancki mechanizm waży 10% buta. System z microchipem i systemem poduszek powietrznych fajny bajer w bucie (jak u Jamesa Bonda ) Teraz dresy będą wyżej skakać w nowych oszytych butakch
Wypowiedzcie się, koniec końców takie butki są lepsze, myślicie że za 10 lat będziemy podpinać buty do kompa i programować żeby nas np. zabrały do domciu. Ale żarty na bok, a co jak takie buty się rozregulują
Nie jestem pewien, czy to co powiem dotyczy właśnie tego sprzętu, ale słyszałem, że jakaś wersja "beta" "nowoczesnych bucików" zmiażdzyła pewnemu testerowi część stopy.
podejrzewam ze to kolejny chwyt marketingowy
adidas co jakis czas wypuszcza "rewolucyjne" patenty
np. poduszki powietrzne, czy inne systemy wentylacyjne okazuja sie byc zwyklym kawalkiem materialem co ladnie wyglada i nic nie robi (poza tym ze dziala na wyobraznie)
_________________ The Way of Harmony of the Spirit
Ci co chodza w adidaskach to maja nad czym pomyslec czy wydawac kase na kolejny hit czy mzoe kupic starszy model...
ja nigdy nie chodze w sportowych butkach wiec mnie to na razie nie dotyczy :)
jestem zwollennikiem buta za skory...
moje ulubione zakupilem w londynie za 40 funtow i powiem wam ze sa tak mieciutie jak te adidaski, a oprocz tego stopa nigdy sie nie poci..
to sa buty a nie jakies poduszki powietrzne, procesory, absy czy nie wiadomo co tam jeszcze wymysla... pewnie silniki odrzutowe by sie przydaly...