Poprzedni temat «» Następny temat
inteligentne buty
Autor Wiadomość
angelus88
[Usunięty]

Wysłany: 25 Marzec 2005   inteligentne buty

Co myślicie o nowym wynalazku adidasa, czy Waszym zdaniem zrewolucjonizuje rynek obuwniczy? Myślicie, że markowe obuwie potanieje czy adidas_1 będzie jedynie kolejnym butem z najwyższej półki.

te butki mają kosztować 250$ i ukażą się w USA w grudniu br. cały bajerancki mechanizm waży 10% buta. System z microchipem i systemem poduszek powietrznych fajny bajer w bucie (jak u Jamesa Bonda hehe ) :mrgreen: Teraz dresy będą wyżej skakać w nowych oszytych butakch :shock:

Wypowiedzcie się, koniec końców takie butki są lepsze, myślicie że za 10 lat będziemy podpinać buty do kompa i programować żeby nas np. zabrały do domciu. Ale żarty na bok, a co jak takie buty się rozregulują :twisted: :twisted: :twisted:

:arrow: :arrow: www.adidas-1.com

XFactor 
Posiada 4 dan

Trenuję: karate shotokan
Wysłany: 26 Marzec 2005   

Nie jestem pewien, czy to co powiem dotyczy właśnie tego sprzętu, ale słyszałem, że jakaś wersja "beta" "nowoczesnych bucików" zmiażdzyła pewnemu testerowi część stopy.

Zdecydowanie wolę tradycyjne :mrgreen: ;)

Oceansoul 
Posiada 2 dan

Wysłany: 26 Marzec 2005   

podejrzewam ze to kolejny chwyt marketingowy
adidas co jakis czas wypuszcza "rewolucyjne" patenty
np. poduszki powietrzne, czy inne systemy wentylacyjne okazuja sie byc zwyklym kawalkiem materialem co ladnie wyglada i nic nie robi (poza tym ze dziala na wyobraznie)

wojownik 
Szefu

Trenuję: BOKKEN
Wysłany: 31 Marzec 2005   

Ci co chodza w adidaskach to maja nad czym pomyslec czy wydawac kase na kolejny hit czy mzoe kupic starszy model... :mrgreen:
ja nigdy nie chodze w sportowych butkach wiec mnie to na razie nie dotyczy :)
jestem zwollennikiem buta za skory...
moje ulubione zakupilem w londynie za 40 funtow i powiem wam ze sa tak mieciutie jak te adidaski, a oprocz tego stopa nigdy sie nie poci..
to sa buty a nie jakies poduszki powietrzne, procesory, absy czy nie wiadomo co tam jeszcze wymysla... pewnie silniki odrzutowe by sie przydaly...

Odpowiedz do tematu