Wysłany: 29 Kwiecień 2005 Internet za darmo na Podkarpaciu
Na stronie pcworld.pl pisali, że na Podkarpaciu jest możliwość darmowego korzystania z Internetu, trzeba tylko we własnym zakresie załatwić sobie sprzęt (podobno za około 300 zł). Szwagier wiesz coś na ten temat?
ja mam radiowke place 25 na mieciasiac jakosc w dzien jest kiepska ale w nocy 200 kb leci az milo patrzec
ja mam to samo i moge stwierdzic podobne sytuacje w dzien chodzi wolniej ale to dlatego ze duzo osb siedzi od 23 do 10 rano chodiz super :) w sieci sciagam filmy do 2 MB zalezy od kogo. Tak wiec od 2 do 4 godzin film. A Ty szwagier sciagasz z sieci z taka predkoscia czy z internetu ? no bo ja z netu to roznie flasget pokazyje od 30 do 70 kb/s ale w tym samym czasie karta radiowa pokazuje od 100 do 300 kb/s wiec badz tu madrym :)
ja sciagam z internetu przeważnie linki z http rzadziej z serwerów ftp, bo u nas w sieci raczej nie mozna udostepniac zasoobów w otoczeniu sieciowym, zresztą mam wyłączone otoczenie sieciowe ze względów bezpieczeństwa