hmm, no fakt, niezłe zadupie...:P
a co do chello, dzisiaj miałem pierwszego errora, mianowicie limit sciagania sie u mnie popsul i sie nie nalicza-jakos nei narzekam,w koncu error ktory jest dobry;)
Yakubu [Usunięty]
Wysłany: 4 Styczeń 2006
Biedny woju... Twój świat kończy się przy granicy kraju ;P
A tak na poważnie to masz tam ładnie, i wcale nie jesteś najdalej :)
Biedny woju... Twój świat kończy się przy granicy kraju ;P
A tak na poważnie to masz tam ładnie, i wcale nie jesteś najdalej :)
Gdzie tam jeszcze do granicy - najbliższe przejście graniczne to jakieś 30 km do Słowacji i 120 do Ukrainy ;] Ale jak zobaczycie na mapę to widać miejscowość Folusz i tutaj zaczyna się Magurski Park Narodowy do którego mam ok 10 km samochodem a w lini prostej to będzie pewnie przez połowe. Widać góry na zdjęciu ze szkołą albo na zdjęciu nr 4.
Ja mieszkam w miejscu, które sam wybrałem :) Niby Warszawa, ale w starej szklarni przed blokiem mieszkają bażanty, po parkingu biegają lisy. Pokazałbym fotki, bo ładnie tu jest (szczególnie zachody słońca), ale nie mam cyfraka.
Ja mieszkam w miejscu, które sam wybrałem :) Niby Warszawa, ale w starej szklarni przed blokiem mieszkają bażanty, po parkingu biegają lisy. Pokazałbym fotki, bo ładnie tu jest (szczególnie zachody słońca), ale nie mam cyfraka.
No to jak się nadaży okazja to zrób zdjęcia bo ja bardzo chętnie zobaczę te lisy ;]
u mnie za to biega pełno srajacych na trawe kotów sąsiadów
_________________ "Jedna rzecz jest tak pewna jak zgon,
My zmienimy się i rzeczy nam drogie zbledną,
Tak jak już zbladły nie raz,
Znikną tak jak piana na wodzie,
Jak na brzegu piach."
Wysłany: 5 Kwiecień 2006
http://mapa.szukacz.pl/?x...01136.98&zoom=3
Ja mieszkam tutaj nie daleko od wojownika w Trzcinicy teżzadupie niedaleko Jasła nie mam fotek narazie ale jak bede mial to dolacze
_________________ Gdy ty spisz twój przeciwnik trenuje.
Jak nie teraz to kiedy bedzie dane nam to przeżyć ??? THUG LIFE