Poprzedni temat «» Następny temat
jak to sie u Was zaczelo?
Autor Wiadomość
daro89 
Posiada 1 dan

Trenuję: capoeira
Wysłany: 14 Październik 2015   jak to sie u Was zaczelo?

kiedy dostaliscie bakcyla do sportow walki i jak to sie u Was zaczelo? najblizsi Was w tym wpieraja?

fight-fight 
Posiada 1 dan

Trenuję: karate
Wysłany: 28 Październik 2015   

trenuje boks od malego, na poczatku trenowal mnie dziadek , a pozniej zaprowadzil mnie do akademii walki w Warszawie, gdzie trenuje do dzis dzien. rodzina mnie wspiera, jezdzi ze mna na walki, takze jest moc

przegrzany-leb 
Posiada 1 dan

Trenuję: MMA
Wysłany: 26 Luty 2016   

mnie kolega namowil na muay tai, pierwszy raz tylko po to zeby zobaczyc za friko jak to jest itd, zajecia w akademii walki w warszawie... no i zostalem do dzisiaj :D wkrecony chyba bardziej niz on i namowilem tez kolejnego kumpla, wiec mamy dobry team

Fraggles 
Posiada 2 dan

Trenuję: Shaolin Kempo
Wysłany: 26 Luty 2016   

A ja obejrzałem Bruce'a i Klasztor Shaolin i chciałem być jak oni i rozprawić się z wrogami na podwórku. Poszedłem na Taekwondo, po kilku miesiącach spróbowałem się z nimi i dostałem taki łomot, że uznałem, iż Taekwondo jest słabe, pętałem się po kilku sekcjach, za nim dojrzałem do treningu właściwego. Wtedy spotkałem mojego Mistrza - Grzegorza Krauze - i zostałem na Shaolin Kempo już na stałe........:)

tetrus 
Posiada 1 dan

Trenuję: aikido
Wysłany: 14 Marzec 2016   

Moje zaintersowanie sztukami walki zaczęło się w latach 80-tych pod wpływem filmów z Bruce Lee. Wejście smoka oglądałem 20 razy, a mój kolega 100 razy na video!
Rodzice długo nie zgadzali się, abym chodził na jakiekolwiek zajęcia, ale ulegli i zacząłem trenować kyokushin.

Jakub Przemek 
Posiada 1 dan

Trenuję: Karate
Wysłany: 20 Sierpień 2019   

Wszysto zzaczeło się od gier. Ale to opowieść na inny wieczór.

Odpowiedz do tematu