trenuje boks od malego, na poczatku trenowal mnie dziadek , a pozniej zaprowadzil mnie do akademii walki w Warszawie, gdzie trenuje do dzis dzien. rodzina mnie wspiera, jezdzi ze mna na walki, takze jest moc
Trenuję: MMA
Wysłany: 26 Luty 2016
mnie kolega namowil na muay tai, pierwszy raz tylko po to zeby zobaczyc za friko jak to jest itd, zajecia w akademii walki w warszawie... no i zostalem do dzisiaj wkrecony chyba bardziej niz on i namowilem tez kolejnego kumpla, wiec mamy dobry team
A ja obejrzałem Bruce'a i Klasztor Shaolin i chciałem być jak oni i rozprawić się z wrogami na podwórku. Poszedłem na Taekwondo, po kilku miesiącach spróbowałem się z nimi i dostałem taki łomot, że uznałem, iż Taekwondo jest słabe, pętałem się po kilku sekcjach, za nim dojrzałem do treningu właściwego. Wtedy spotkałem mojego Mistrza - Grzegorza Krauze - i zostałem na Shaolin Kempo już na stałe........:)
Trenuję: aikido
Wysłany: 14 Marzec 2016
Moje zaintersowanie sztukami walki zaczęło się w latach 80-tych pod wpływem filmów z Bruce Lee. Wejście smoka oglądałem 20 razy, a mój kolega 100 razy na video!
Rodzice długo nie zgadzali się, abym chodził na jakiekolwiek zajęcia, ale ulegli i zacząłem trenować kyokushin.