hmm..uwielbiam ciasta!;)) jezeli chodzi o dania cieple.. to jest ich mnostwo! ..wiec nie bede wymieniala.. a z herbat.. to zielona o smaku mietowym ;))) rumowa
Ostatnio zmieniony przez doska 11 Styczeń 2006, w całości zmieniany 1 raz
mniam jedzonko... kocham pierogi z kapustą i grzybami, żurek, kiełbasę, grzyby, owoce morza, pyry, kiła (moja własna potrawa, sama ją wymyśliłam i tak sympatycznie nazwałam składa się z ryżu, ryby i warzyw), gzik (wielkopolska potrawa), rekina... mniam, kurczaka (wszystkie części oprócz piersi -fuuu), ogórki kiszone i kapuste kiszona, fasolkę po bretońsku, zapiekanki własnej roboty... i wiele innych.
czego nie lubie?? parówek, wszelkiego rodzaju ciast i tortów (nienawidzę kremów... im wiecej kremu w cieście tym bardziej go nie lubie) bleee
a do picia: KAWA (bez tego ani rusz, im mocniejsza tym lepsza, im czarniejsza tym smaczniejsza, im więcej tym lepiej), herbatka z cytrynka, piwo i pepsi (te z tych zdrowszych ;)