opłaty chello clasic 119 zeta sa jeszcze 2 wolniejsze oferty za 89 i 69 odpowiednio 1MB i 256k sa też szypsze 6 MB i 12 MB ale odpowiednio droższeeee i tak naprawde nikomu niepotrzebne jak dla 1 osoby.
Czy ktoś się orientuje na temat przekraczania transferów w neostradzie? Z moich doświadczeń wynika że to tylko fikcja.... Kolega ostatnio mnie uświadomił, że ktoś tam gdzieś mówił że to istniej tylko na papierku w umowie a techniczne nie ma czegoś takiego jak ograniczenia. Testuję to od 3 miesięcy i muszę powiedzieć że po przekroczeniu transferu 3 GB nic się nie dzieje :)
To co Ty masz za neostrade, jeśli najniższy pakiet 128kb/s, ma limit ustanowiony na 7GB miesięcznie ?
Z tego co ja wiem, od znajomych i innych, limity są, przestrzegaja ich, baa nawet więcej, czasami dodają Ci transferu z nikąd, byś szybciej dosięgnąl limit.
Aaa.. przy okazji napisze coś o TP.
Miałem sobie sieć osiedlową. Było ładnie pięknie, szybko i tanio, ale ludize w końcu zaczęli się wyprowadzać.. wiadomo przecież nie można było zakladać że każdy będize chciał mieszkać tutaj całe życie.. trzeba gonić za pracą, kobietą i nauką..
Postanowiłem więc rozwiazać sieć i przepiąć się do innego usłogodawcy, szpetnie bo nie mamy żądnej innej alternatywy dobrej, ale co tam, coś wybrałem.
Rozwiązanie umowy z TP nastąpiło 31 grudnia 2006 roku. Wszystko załatwiłem jak trzeba było. Ale im widać nei bardzo chce się ten internet odłączyć, bo jak wizicie, dzis 23 styczeń, a pisze jeszcze ze starego łącza ;). Mają jeszcze 7 dni na odebranie sprzętu, który mi pożyczyli na czas trwania usługi, ciekawe skąd im się wziął taki bonus.
Ostatnio zmieniony przez MMarciNN 23 Styczeń 2007, w całości zmieniany 1 raz
To co Ty masz za neostrade, jeśli najniższy pakiet 128kb/s, ma limit ustanowiony na 7GB miesięcznie ?
Nie na 15 gb już dawno mam za sobą, ale teraz już jest przekroczone o 3 gb :) Źle to napisałem bo miało być że przekroczyłem o 3 GB :) a nie 3 GB. Zobaczymy co zrobią. Też wypowiadam umowę więc mi to w sumie obojętne.